Wining & Dining
Restaurant

Wining & Dining

Gråbrødre Torv 12 | 1154 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Lækre menuer og vin ad libitum

2.

Rustik restaurantkælder på Gråbrødre Torv

3.

Hyggeligt værtskab og god service

Profil

Restaurant med fast menu og vinmenu ad libitum

Pris
Menu

345 - 675

Åbningstider
Tirsdag-lørdag: kl. 17.30-24
(køkkenet lukker kl. 22.30)
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
0 0
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Hos Wining & Dining får du for en samlet og særdeles rimelig pris en 3-rettes menu og ligeledes  prisvenlige vinmenuer. Til forret og hovedret, hvis man har valgt vinmenu, vælger man mellem 2 vine til hver ret, og vinene skænkes ad libitum. Hertil kan tilkøbes en forfriskende aperitif eller vælges vin a la carte.

Køkkenstilen er fransk med påvirkning fra hele verden, og menuen skiftes jævnligt, så køkkenet kan udfolde sig alt efter sæson og inspiration. Menuen kan f.eks. lyde på tartar af røget Færøsk laks med avocadosalat samt helstegt kalvemørbrad med garniture og champignonsauce og til dessert nogle skønne oste eller Gammeldags æblekage med makroner og mascarpone-flødeskum.

Restauranten ligger på Gråbrødre Torv og lokalerne i den gamle bygning er smukt restaurerede med fritlagte bjælker og rå murvægge. Masser af stearinlys og professionel betjening er med til at give stedet dets hyggelige og intime stemning, og det er svært at konkurrere med den fordelagtige pris. Som gæst køber man en færdig pakke og kan bare læne sig tilfreds tilbage og lade personalet tage sig godt af en.

Her er god plads til langbordet, skulle man være et lille selskab på op til 27 personer, som gerne vil sidde ved samme bord. 

Andre spisesteder