Wining & Dining
Restaurant

Wining & Dining

Gråbrødre Torv 12 | 1154 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God mad

2.

Ad libitum vin

3.

Rustik indretning 

Profil

Restaurant med fast menu inkl. vin ad libitum

Pris
Menu

398 -

Åbningstider
Mandag-lørdag: kl. 17.30-24
(køkkenet lukker kl. 22.30)
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
0 0
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

 

Hos Wining & Dining får du for en samlet og særdeles rimelig pris en 3-rettes menu inklusiv velkomstdrink og vin. Til forret og hovedret kan du vælge mellem 2 vine til hver ret, og vinene skænkes ad libitum.

Køkkenstilen er fransk med påvirkning fra hele verden, og menuen skiftes jævnligt, så køkkenet kan udfolde sig alt efter sæson og inspiration. Menuen kan f.eks. lyde på mousse af rødtunge med spinat, rå kammusling, lakserogn og safran sauce samt kalve mørbrad med morkelcreme og kantareller og til dessert en lækker karamelkage med appelsinsorbet.

Restauranten ligger på Gråbrødre Torv og lokalerne i den gamle bygning er smukt restaurerede med fritlagte bjælker og rå murvægge. Masser af stearinlys og professionel betjening er med til at give stedet dets hyggelige og intime stemning, og det er svært at konkurrere med den fordelagtige pris. Som gæst køber man en færdig pakke og kan bare læne sig tilfreds tilbage og lade personalet tage sig godt af en. Politikens anmelder var forbi i marts 2013 og kvitterede med en glad anmeldelse og fire huer.

Andre spisesteder