Wagamama
Restaurant

Wagamama

Tietgensgade 20 | 1704 København V
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Asiatisk restaurant ved Tivoli

Pris
Hovedret

95 - 135

Åbningstider
Alle dage: 12 - 22
Restauranten lukker en time efter køkkenet
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Wagamama i Tivoli er den første filial af den populære Wagamamakæde herhjemme. Man kan godt besøge Wagamama, selvom man ikke skal i Tivoli, for restauranten har indgang både fra Tivoli og Tietgensgade.

 

Bord kan reserveres via Wagamamas hjemmeside, men det er for det meste også muligt at komme fra gaden og få sig en plads ved et af langbordene i den enkelt indrettede restaurant. På menuen finder man asiatisk inspirerede retter som nudelsuppe, stegte nudler, risretter og asiatiske salater plus et stort udvalg af småretter som gyoza, stegte rejer, grillspyd og misosuppe. Menuen lægger op til, at man vælger et antal småretter og hovedretter og deler dem mellem sig. Maden ankommer ikke nødvendigvis samtidig, til gengæld er den varm, og man behøver ikke at sidde og vente på, at alle retterne er færdige.

Drikkevarekortet indeholder et lille udvalg af vine, som alle serveres på glas, asiatiske øl, friskpressede juicer og - naturligvis - saké.

Betjeningen er venlig, retterne kommer hurtigt, og prisniveauet er ganske rimeligt, især i forhold til andre restauranter i Tivoli.

Hvis man hellere vil spise hjemme, er der også mulighed for at få maden som take away, og hvis man vil have den leveret, kan den bestilles via JustEat.dk.

Andre spisesteder

Bestil bord på Wagamama

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Wagamama