Wabiwabi

Wabiwabi

Algade 26 | 4000
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Sushi restaurant i Roskilde

Pris
Åbningstider

Mandag -torsdag 11-21
Fredag11-21.30
Lørdag 12-21.30
Søndag 12-21.00

Wabiwabi ligger yderst centralt midt på Aldgade i Roskilde. Sushi-restauranten er indrettet i en moderne, minimalistisk men varm stil. Sushi-kokken fremtryller en meget smuk og vellavet sushi  - der er lavet med sans for æstetik og er desuden skøn og smagfuld. Alt i alt en rigtig sanseoplevelse. 

Sushi er en gammel asiatisk tradition, der oprindeligt kommer denne tradition fra Tang Dynastiet i Kina, men senere blev blandingen af rå fisk og ris adopteret af japanerne. Der findes talrige regionale variationer. Den mest udbredte er nigiri-sushi, som stammer fra Tokyo. 

På menukortet kan man finde alle de klassiske sushiretter, som nigiri, makiruller, sticks, nigiri, misosuppe, sashimi, edamamebønner, handrolls og salater. Der kan både bestilles enkelte retter eller et stort udvalg af menuer, som kan deles med hinanden.

Til maden kan man bestille læskedrikke, vin, øl fra Nørrebro Bryghus og den japanske øl Asahi, som passer perfekt til sushi.

Takeaway og selskaber Alle retter kan bestilles som takeaway, og ventetiden kan man fordrive med at se TV i den hyggelige bar. Restauranten kan også bookes til selskaber som fx. fødselsdag, konfirmation.

På Wabiwabi har ambitionerne været store for at føre de gamle traditioner videre. Alt fremstår lækkert, friskt og farverigt. 

Bestil bord på Wabiwabi

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Wabiwabi