Restaurant 1123
Restaurant

Restaurant 1123

Gothersgade 89 | 1123 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Restaurant med Vinbar 

2.

Tapas & Smørrebrød

3.

Selskabslokale og selskabsmad

Profil

Restaurant med smørrebrød, tapas, vinbar og selskabslokale

Pris
Hovedret

99 - 229

Åbningstider

Torsdag: 17 - 23
Fredag - lørdag: 17 - 01

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

 

Restaurant 1123 i Gothersgade 89 byder på et stort udvalg af vine til en virkelig god pris. Alle vine – og vinhuse – er besøgt af restaurantens kyndige vinfolk, som selv har besøgt vinbønderne og derefter aftaget de vine, som de finder gode nok til sine gæster. Her er et stort udvalg af mousserende, hvide og røde vine til meget fornuftige priser. 

Er det svært at vælge blandt de mange vine, er det muligt at prøve en spændende vin-odyssé. Her betaler du ikke pr. flaske eller for et helt glas, tværtimod tilbyder Vinværten, at du kun betaler for den mængde vin, du får skænket i glasset. Dermed kan du lystigt gå på rov i de mange vinøse skatte, som står langs væggene med tydelig pris skrevet på flaskehalsen.

Til vinen serverer 1123 et lækkert tapas fad, fyldt med delikatesser såsom velsmagende skinke, pate og oste som passer godt til vin. Er man mere til smørrebrød, fåes et skønt fad med 5 forskellige hjemmelavede anretninger og hjemmebagt rugbrød til. Og hertil kan selvfølgelig også nydes et godt glas øl fra hanerne. Om Julen har køkkenet lavet en juleanretning, som serveres fra november med gode populære juleanretninger og julemenuer til selskaber.

Restaurantens indretning er rustik med mange små hygge kroge og så alligevel lidt rå - meget spændende og autentisk ifht. hvor vinene kommer fra. På bordene er der stearinlys, så man får hurtigt lyst at blive siddende og ’liiige’ nyde et sidste glas vin, inden en aften i vinens fortryllende tegn finder sin afslutning.  

Bagerst med udgang til en lille gård, har huset et charmerende selskabslokale med sjove citater på loftbjælkerne. Her dækkes gerne flot op til selskaber med plads til ca 40 personer. Til selskaber tilberedes menuer udover menukortet.

 

Andre spisesteder