Vinværten
Vinbar

Vinværten

Gothersgade 89 | 1123 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Vinbar

2.

Vin-Odyssé

3.

Tapas fad

Profil

Vinbar med godt og udfordrende vinkoncept.

Pris
Hovedret

129 - 169

Åbningstider
Mandag 17.00 - 22.00
Tirsdag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag og Lørdag: 11.30 - 01.00
Søndag: 13.00 - 21.00
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

 

Vinværten i Gothersgade 89 byder på et stort udvalg af vine til en virkelig god pris. Alle vine – og vinhuse – er besøgt af restaurantens kyndige vinfolk, som selv har besøgt vinbønderne og derefter aftaget de vine, som de finder gode nok til Vinværtens gæster.

Det betyder således også, at Vinværten springer et led over i leveringskæden og derfor kan de tilbyde et stort udvalg af mousserende, hvide og røde vine til billige penge. Hvilket naturligvis kommer gæsterne til gode.

Vinværten har desuden et rigtig godt koncept, som er særlig tilpasset de gæster, som ønsker at begive sig ud i en spændende vin-odyssé. Her betaler du nemlig ikke pr. flaske eller for et helt glas, tværtimod tilbyder Vinværten, at du kun betaler for den mængde vin, du får skænket i glasset. Dermed kan du lystigt gå på rov i de mange vinøse skatte, som står langs væggene med tydelig pris skrevet på flaskehalsen.

Derfor er Vinværten et godt sted både for vinkendere og nybegyndere, som eksempelvis ønsker at gå i kødet på Piemontes skønne producenter – eller lade sig overraske blindt af helt nye steder uden at skulle grave for dybt i lommerne.

Til vinen serverer Vinværten en tapas-tallerken med masser af lækre sager. Du finder blandt dejlig, velsmagende skinke, pate og oste som passer godt til vinen.

Restaurantens indretning er simpel, rustik og med tændte stearinlys på bordene, så får man hurtigt lyst at blive siddende og ’liiige’ nyde et sidste glas vin, inden en aften i vinens fortryllende tegn finder sin afslutning.  

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Vinværten

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Vinværten