Vinværten

Vinbar med godt og udfordrende vinkoncept.
Åbningstider:  Mandag 17.00 - 22.00
Tirsdag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag og Lørdag: 11.30 - 01.00
Søndag: 13.00 - 21.00
Priser: Hovedretter fra 129,- til 169,-

 

Vinværten i Gothersgade 89 byder på et stort udvalg af vine til en virkelig god pris. Alle vine – og vinhuse – er besøgt af restaurantens kyndige vinfolk, som selv har besøgt vinbønderne og derefter aftaget de vine, som de finder gode nok til Vinværtens gæster.

Det betyder således også, at Vinværten springer et led over i leveringskæden og derfor kan de tilbyde et stort udvalg af mousserende, hvide og røde vine til billige penge. Hvilket naturligvis kommer gæsterne til gode.

Vinværten har desuden et rigtig godt koncept, som er særlig tilpasset de gæster, som ønsker at begive sig ud i en spændende vin-odyssé. Her betaler du nemlig ikke pr. flaske eller for et helt glas, tværtimod tilbyder Vinværten, at du kun betaler for den mængde vin, du får skænket i glasset. Dermed kan du lystigt gå på rov i de mange vinøse skatte, som står langs væggene med tydelig pris skrevet på flaskehalsen.

Derfor er Vinværten et godt sted både for vinkendere og nybegyndere, som eksempelvis ønsker at gå i kødet på Piemontes skønne producenter – eller lade sig overraske blindt af helt nye steder uden at skulle grave for dybt i lommerne.

Til vinen serverer Vinværten en tapas-tallerken med masser af lækre sager. Du finder blandt dejlig, velsmagende skinke, pate og oste som passer godt til vinen.

Restaurantens indretning er simpel, rustik og med tændte stearinlys på bordene, så får man hurtigt lyst at blive siddende og ’liiige’ nyde et sidste glas vin, inden en aften i vinens fortryllende tegn finder sin afslutning.  

 

Vinværten

Gothersgade 89
1123 København K

Profil: Vinbar med godt og udfordrende vinkoncept.

Åbningstider:
Mandag 17.00 - 22.00
Tirsdag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag og Lørdag: 11.30 - 01.00
Søndag: 13.00 - 21.00

Priser:
Hovedretter fra 129,- til 169,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15726) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15726)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Vinværten

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: