Cafè Victor
Cafe

Cafè Victor

Ny Østergade 8 | 1101 København K
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Trendy café, brasserie og restaurant i indre by

Pris
Åbningstider

Café Victor ligger på hjørnet af Ny Østergade og Hovedvagtsgade, og stedet er en institution i den københavnske café/brasseriekultur. I mere end tyve år har caféen givet ly til byens trendy unge, storbybohemer, yuppier og strandvejstyper. Det gør den stadigvæk, og en stor del af klientellet er det samme som dengang, som bare er blevet lidt ældre sammen med deres stamcafé. Victor er også populært blandt veninder på shoppetur og par på date, som kommer her for at hænge ud, blive set og måske spotte en kendis.

Til frokost kan man vælge mellem klassikere fra det danske og franske frokostkøkken. Om aftenen deles lokalet op i to, en brasseriedel og en restaurantdel. Prisniveauet er væsentligt forskelligt i de to afdelinger, men omdrejningspunktet er begge steder det ærkefranske køkken med enkelte fusionsagtige og danske indslag. I caféen serveres desuden et stort udvalg af østers. Prismæssigt ligger niveauet i det højere middelleje.

Vinkortet kommer hele verden rundt, men der er et særligt stort udvalg af champagne i alle prislejer. Desuden serveres mange vine glasvis.

Café Victor har desuden et selskabslokale, som kan huse møder, private frokoster og selskaber på op til 32 personer.

Andre spisesteder