Restaurant Vægterkælderen
Restaurant

Restaurant Vægterkælderen

Torvet 1 | 6760 Ribe
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kælder restaurant til Hotel Dagmar

2.

Hyggeligt og rustikt

3.

Godt dansk/fransk køkken

Profil

Restaurant i historiske bygninger fra 1581 med eget Rotisserie

Pris
Frokost

95 - 125

Hovedret

119 - 249

Menu

109 -

Åbningstider
Restaurant Vægterkælderen:
Mandag, tirsdag, torsdag: Kl. 17.00 - 22.00
Onsdag: 15.00 - 22.00
Fredag - lørdag: Kl. 17.00 - 24.00
(Køkkenet lukker kl. 21.00)

Frokost

Frokost i Restaurant Dagmar kl. 12 - 16 alle dage

Det siger gæsterne
2.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.3

Spiseliv Rating 3.3

I centrum af den historiske by Ribe, lige overfor domkirken, ligger Hotel Dagmar og lige ned af trapperne finder man Restaurant Vægterkælderen. Bygningerne, hvor restauranten har til huse, har fungeret som gæstgiveri siden 1581. Restauranten ligger i kælderen og her rammes man af en hyggelig atmosfære fra man træder ind i det stemningsfyldte lokale. Indretningen er holdt i den ældre kælderstil, med komfortable stole i træ og læder. For enden er en bar, hvor det også er muligt at spise eller bare drikke et godt glas øl og spille brætspil.

Restaurant Vægterkælderen tilbyder den bedste grill kylling fra eget Rotisserie, som er placeret inde i restauranten, og det er populært hos gæster i alle aldre, og med spændende historiske omgivelser, er rammerne sat for en unik oplevelse for hele familien. Vægterkælderen byder dog på meget mere end grill kylling, så der er rig mulighed for eksempelvis saftige steaks, stegt Rødspætte eller husets burger. Når man har valgt sin hovedret, er der en række sideorders, saucer, garniture, kartofler at vælge i mellem, således får man lige det man har lyst til at spise.

Restaurant Dagmar som ligger i stueetagen skifter menuen hver anden måned, da menuen følger sæsonens lokale råvarer. Køkkenet er inspireret af det dansk/franske køkken og kan pryde sig med, at de servere gourmetmad af bedste klasse. 

Her er de bedste rammer til at holde et romantisk bryllup eller en eventyrlig konfirmation. Hvis man ønsker at holde sin næste fest på Restaurant Dagmar kan man se selskabsmenuen på hotellets hjemmeside. Det vil dog altid være muligt, at snakke med køkkenet om specielle ønsker, så dagen bliver uforglemmelig. Når festen er omme kan man tilbringe natten i ét af de charmerende hotelværelser. Hotel Dagmar er med sine to restauranter og sine flotte lokaler, ideelt til et dagsmøde eller en konference med overnatning.

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Vægterkælderen

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Vægterkælderen