Restaurant Vægterkælderen

Restaurant i historiske bygninger fra 1581
Åbningstider:  Restaurant Vægterkælderen:
Mandag - torsdag: Kl. 17.00 - 22.00
Fredag - lørdag: Kl. 17.00 - 24.00
(Køkkenet lukker kl. 21.00)

Priser: Hovedretter fra 119,-
Menuer fra 109,-

I centrum af den historiske by Ribe, lige overfor domkirken, ligger Hotel Dagmar og lige ned af trapperne finder man Restaurant Vægterkælderen. Bygningerne, hvor restauranten har til huse, har fungeret som gæstgiveri siden 1581. Restauranten ligger i kælderen og her rammes man af en hyggelig atmosfære fra man træder ind i det stemningsfyldte lokale. Indretningen er holdt i den ældre kælderstil, med komfortable stole i træ og læder. For enden er en bar, hvor det også er muligt at spise eller bare drikke et godt glas øl og spille brætspil.

Restaurant Vægterkælderen tilbyder den bedste grill kylling fra eget Rotisserie, som er placeret inde i restauranten, og det er populært hos gæster i alle aldre, og med spændende historiske omgivelser, er rammerne sat for en unik oplevelse for hele familien. Vægterkælderen byder dog på meget mere end grill kylling, så der er rig mulighed for eksempelvis saftige steaks, stegt Rødspætte eller husets burger. Når man har valgt sin hovedret, er der en række sideorders, saucer, garniture, kartofler at vælge i mellem, således får man lige det man har lyst til at spise.

Restaurant Dagmar som ligger i stueetagen skifter menuen hver anden måned, da menuen følger sæsonens lokale råvarer. Køkkenet er inspireret af det dansk/franske køkken og kan pryde sig med, at de servere gourmetmad af bedste klasse. 

Her er de bedste rammer til at holde et romantisk bryllup eller en eventyrlig konfirmation. Hvis man ønsker at holde sin næste fest på Restaurant Dagmar kan man se selskabsmenuen på hotellets hjemmeside. Det vil dog altid være muligt, at snakke med køkkenet om specielle ønsker, så dagen bliver uforglemmelig. Når festen er omme kan man tilbringe natten i ét af de charmerende hotelværelser. Hotel Dagmar er med sine to restauranter og sine flotte lokaler, ideelt til et dagsmøde eller en konference med overnatning.

Restaurant Vægterkælderen

Torvet 1
6760 Ribe

Profil: Restaurant i historiske bygninger fra 1581

Åbningstider:
Restaurant Vægterkælderen:
Mandag - torsdag: Kl. 17.00 - 22.00
Fredag - lørdag: Kl. 17.00 - 24.00
(Køkkenet lukker kl. 21.00)

Frokost:
Frokost i Restaurant Dagmar kl. 12 - 16 alle dage

Priser:
Hovedretter fra 119,-
Menuer fra 109,-
Frokost fra 95,- til 125,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15775) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15775)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Hotel Dagmar
Torvet 1

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Vægterkælderen

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: