Urten
Restaurant

Urten

Larsbjørnsstræde 18 | 1454 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

100% vegansk

2.

Menuer og a la carte

3.

Larsbjørnsstræde

Profil

Moderne Vegansk restaurant i København

Pris
Hovedret

170 - 170

Menu

240 -

Åbningstider
Mandag - lørdag: 17.30-24.00
Køkkenet lukker 22.00
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Latinerkvarteret i Indre By har fået en ny vegansk restaurant til at give ekstra kulør til områdets store udbud af cafeer og spisesteder.

Urten hører til ovenpå Atlas Bar, som har været et fast holdepunkt i Larsbjørnsstræde i årtier. Tidligere var stedet en thairestaurant, men nu blæser nye veganske vinde på stedet, som altså nu er dedikeret 100% procent til vegansk mad.

Restauranten er lys, intim og stemningsfuld, og har plads til cirka 30 spisende gæster.

Der kan både vælges fra à la carte-kortet, eller man kan gå ombord i dagens trerettersmenu, som skifter hver måned. Restauranten gør en dyd ud af at følge sæsonerne, og arbejder så vidt muligt med økologiske råvarer fra lokale producenter. Alle sodavand, juicer og vine er ligeledes økologiske.

På kortet kan du for eksempel finde stegte kejserhatte med trøffelolie, blomkålspuré og rødløgsmarmelade eller pommes anna med rødbedeglace, sauterede auberginer og tomatpesto.  

Urtens kokke har stor erfaring med at levere vegansk mad ud af huset til større eller mindre selskaber. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.   

Andre spisesteder