Torvets Brasserie
Restaurant

Torvets Brasserie

centrumgaden 2 | 2750 Ballerup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk/dansk inspireret

2.

Hyggelige og moderne stuer

3.

Lille privat selskabsstue

Profil

Fransk inspireret restaurant og cafe i Ballerup

Pris
Åbningstider
Alle dage: kl. 10:30 - 22:00
Frokost

Alle dage: 10:30 - 16:00

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Meget smukt og æstetisk indrettet i 3 stuer, fyldt med elegance og romantik, for enden af Ballerups Strøggade. Her er et dejligt stort torv, hvor børnene kan lege og hvor Brasseriet afholder større events for sine gæster. Terrassen foran restauranten er hyggeligt indrettet med kurvesofaer, omkranset af blomsterkasser og med masser af sol hele sommeren. 

Køkkenet er om aftenen præget af det franske med bl.a. Confit de canard og oksemørbrad med garniture og bearnaise, som serveres i midter stuen med pejs, rundbord, langborde med velour betrukkede sofaer og behagelige stole. Lyset er dæmpet og de mørke farver giver ro til krop og sjæl, så man kan nyde en herlig aften.

Om dagen er der mest liv i forstuen, som er dejlig lys med skønne farver og udsigt til terrassen og torvet. Her serveres bl.a. brunchtallerkener og Smørrebrød alt i mens dejlig musik lyder fra højtalerne. 

Den bagerste stue med egen udgang er der 2 store sofagrupper at læne sig tilbage i til kaffe, aperitif eller andet samt et langt bord til selskabet, som gerne vil sidde lidt for sig selv. Her er også en lille bar, så gæsterne ikke skal ned i den anden ende efter forfriskninger.

Andre spisesteder