Tire Bouchon

Fransk vinbar med servering af østers og franske retter
Åbningstider:  Mandag-onsdag: 17 - 24
Torsdag-lørdag: 16 - 01
Søndag lukket
Priser: Hovedretter fra 185,-

Tire Bouchon er en ægte fransk vinbar i Pisserenden. Vinbaren ligger i de lokaler, der tidligere husede KulCaféen, men er shinet op i fransk stil med vintønder, pupitres og franske plakater på væggen.

Stedet frekventeres af en skønsom blanding af franskmænd, studerende, midaldrende par og restaurationsbranchefolk, og de kyndige vintjenere er altid gode for en snak om druer, hvis man er til det. Vinkortet omfatter udelukkende fransk vin, som til gengæld er rigt repræsenteret fra nord til syd og i alle prislag fra et par hundredelapper til flere tusind kroner for en flaske. Udover vin kan man selvfølgelig spise: baren har byens største udvalg af østers - franske naturligvis - charcuteri og ost af bedste franske kvalitet, samt et á la carte kort som udskiftes hver måned - hver ret foreslås en nøje udvalgt vin - så du får den bedste smagsoplevelse. 

Prislejet er middel, men flere store flasker kan erhverves til en rigtig god pris - hold øje med hjemmesiden, for torsdage i hver måned er der live musik i kælderen. 

Som noget helt nyt er 1. Etagen blevet omdannet til en ægte autentisk absinthe lounge "la fee verte" - her kan du i fred og ro smage et bredt udvalgt af det grønne urte-destillat som både siges at gøre en skør og blind - men så skal man vist sidde længe rundt om de dryppende vandfontainer - men det synes lokalet nu også at indbyde til - det er en oplevelse værd.

Tire Bouchon

Teglgårdstræde 5
1452 København K

Profil: Fransk vinbar med servering af østers og franske retter

Åbningstider:
Mandag-onsdag: 17 - 24
Torsdag-lørdag: 16 - 01
Søndag lukket

Priser:
Hovedretter fra 185,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=7037) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=7037)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

L'Éducation Nationale
Larsbjørnsstræde 12,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Tire Bouchon

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: