Menu & Vinmenu

TIDLIG FORÅRSMENU

Lun svampete med citrusurter

Glaskålsravioli & trøffel

Østers - røg - agurk

Stenbiderrogn - cremefraiche - brioche

Æggeblommekartofler pocheret i røget smør med mormordressing, fedtegrever af kylling & løgplanter

Brissel "Nuggets" med ræddiker & blanquette

Stegt pighvar med syltet porre, grillet porre & sauce nage

Seje rødbeder i egen juice med halvtørret solbær & stegt foiegras

Braiseret svinekæbe med grillet selleri & sauce bordelaise

Bergamottetærte & praline sorbet

"Kaptajnens kagevogn"

VINMENU

Hos Kaptajn kan de godt lide at tilpasse sig gæsten. Efter mange år med fastsatte vinmenuer, synes de det er på tide at de som tjenere atter igen lytter til deres gæster.

Er du til det helt traditionelle? - så sig dét til tjeneren, og vinen vil blive tilpasset jeres smag i løbet af aftenen.

Er du til det helt skøre? - Så tager tjeneren også gerne dén udfordring op!