SANKT HANS PAA SLOTTET

Traditionen tro fejres Sankt Hans på Dragsholm Slot

PROGRAM / LØRDAG D. 23. JUNI
I år hylder Slottet det lokale initiativ og har inviteret formanden for Vindekildes Landsby Makeover projekt, Carl Henrik Haagensen, til slottet som årets båltaler. Carl forventer at båltalen kommer til at dreje om så vigtige sager som drømme, ideer, sammenhold og ansvar. Bålet tændes kl. 21.30

MIDDAG
Aftenen kan fint indledes med en middag på slottet. I gourmeten, i bistroen eller i madbaren på terrassen.

SLOTSKØKKENET
I gourmeten er menuen dagsaktuel. Her er et par ledige værelser, så book et gourmetophold og få hele oplevelsen med.

SPISEHUSET
Fra kl. 18.00 serveres køkkenchefens Skt. Hans-menu i Slottets bistro 'Spisehuset'.

SKT. HANS-MENU 2018
• Confiterede hvide asparges med ristede kyllingeskind og urter fra haven.
• Grønne asparges med farseret svinemørbrad og nye kartofler.
• Asparges-karamel med jordbær fra Havnsø og iscreme.

MENU PR. PERS. KR. 395
Prisen er ekskl. drikkevarer
Vinmenu kr. 345 / Halv vinmenu kr. 195

BØRNEMENU (U. 12 ÅR) KR. 195
Prisen er ekskl. drikkevarer

MADBAREN
Madbaren åbner denne weekend med Slottets fortolkning af et ”gadekøkken”. Tilgangen er den samme. Det er lokal og frisk mad.

Hvis du ønsker at booke et bord eller overnatte på slottet efterfølgende, skal du kontakte Dragsholm Slot på tlf. 59 65 33 00, på mail: info@dragsholm-slot.dk eller på hjemmesiden.

 

Dragsholm Gourmet (Slotskøkkenet)
Dragsholm Allé 1
4534 Hørve

Dragsholm Bistro (Spisehuset)
Dragsholm Slot
Dragsholm Allé 1
4534 Hørve

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.