Tidspunkt: lørdag d. 26. januar 2019 kl, 18.30

Ved årets første kokketræf i 2019...
- kan Hotel Dagmar stolt sige: "Velkommen hjem" til Børge og Jens Peter Kolbeck

Disse to herrer har begge gennemført deres kokkeuddannelse på Hotel Dagmar og specielt Jens Peter Kolbeck har gjort sig bemærket på den gastronomiske stjernehimmel, blandt andet ved at være køkkenchef for Kongehuset og vinde Bocuse d'Argent.

Med sig har de 2 brødre, den meget dygtige dessertkonditor Jeanett Ansbjerg, som er uddannet hos Gert Sørensen, som var en af verdens mest anderkendte dessertkokke og mange årig medlem af kokkelandsholdet.

Team Dagmar, der under køkkenchef Dennis Nyland dagligt hæver det gastronomiske niveau, tager sig igen af hovedretten, Børge laver forretten, Jens Peter laver mellemretten og desserten tager Jeanett naturligvis.

Overnatning i forbindelse med ovenstående arrangement kr. 250,- pr. person i delt dobbeltværelse, inkl. stor morgenbuffet.

Pris pr. person kr. 1495,-

KØB ARRANGEMENTET HER