Skal der være god plads, god mad og festligt, så kig på Riz Raz restauranterne, som ligger i de gamle københavnske stræder, tæt på alt. Riz Raz restauranterne står klar til at danne rammerne for Julefrokosten, både på traditionel og utraditonel vis, og Nytårsaften anno 2018.

Riz Raz er kendt for sin bugnende vegetarbuffet, som i årtier har været et mekka, for dem som ønskede skønne, mættende salater fra det store område, som omkranser Middelhavet. Salaterne er der stadigvæk, men restauranterne har åbnet op for et a la carte kort, som byder på kød både fra vandet, landet og luften - og det vækker stor begejstring både til frokost og aften!

Begge Riz Raz restauranter ligger centralt i København i de små hyggelige stræder. Den ene i Kompagnistræde, parallelt med Strøget og tæt på Rådhuspladsen og den anden i St. Kanikestræde, tæt på Vor Frue kirke og Hovedbiblioteket. Beliggenhederne er yderst attraktive, da der er masser af muligheder for at fortsætte festen i det københavnske natteliv.

I år kan der vælges imellem den Traditionelle Julefrokost og den Utraditionelle Julefrokost

Uanset hvilken fest som holdes, er der sørget for det hele. Her starter festen med en frisk boblende velkomstdrink, når frakken er hængt op i garderoben. I eget lokalet er et veldækket bord, egne tjenere som passer på Jer hele aftenen, lækker buffet og dejligt ostebord med kaffe og the. Hertil fri bar i hhv. 3 eller 7 timer. Er man til mere lir kan der bestilles Champagnetårn, Rød løber samt Jazz musik.

Nytårsfesten hos Riz Raz i Kompagnistræde samt St. Kanikestræde

Nytårsaften slår Riz Raz dørene på til den helt store Nytårsbuffet anno 2018 kl. 18:00. Aftenen starter med velkomstdrink, hvorefter nytårsgæster bydes ind til en frisklavet nytårsbuffet med et lækkert sortiment. Her vil være to forretter, to hovedretter, flere luksussalater og garniture, friskbagt brød og smør samt en skøn variation af desserter. Se Nytårsarrangementet

Bestil senest 1. december på Riz Raz i St. Kanikestræde og få serveret en iskold Nytårs Champagne ved bordet.