Fødselsdagskage på huset

Fejr din fødselsdag i en af Karma Sushis restauranter og få en fødselsdagskage på huset.

Hos Karma Sushi er de glade for alle dem, der holder sin fødselsdag hos dem. Derfor vil de gerne være med til at fejre ens specielle dag ved at tilbyde en fødselsdagskage på huset, hvis man ønsker det.

Fødselsdagskagen laves efter sæsonens frugter og bær på en bund af chokolade brownie.Fejrer du din fødselsdag hos Karma Sushi, sørger de for en hyggelig aften fyldt med spændende og kreative smagsoplevelser.Prøv fx deres tempurahummer, sashimi med kammusling, og så har de et stort udvalg af forskellige sushimenuer. Alle retter serveres på rustikke keramikfade og er perfekte til deling.

Karma Sushi glæder sig til at fejre din fødselsdag og gøre dig en oplevelse rigere.

Betingelser:

• Fødselsdagskagen skal bestilles med sin bordreservation senest dagen før.

• Ved bordreservation online anføres ”fødselsdagskage” i kommentarfeltet.

• Ringer man og bestiller bord, nævnes det i telefonen, at man ønsker fødselsdagskagen.

• Restauranterne forbeholder sig fremvisning af ID.

• Ønsker man fødselsdagskagen skal ens fødselsdag have været inden for en uge fra den dato man fejrer den hos Karma Sushi.

• Fødselsdagskagen kan bestilles i alle vores restauranter.

• Fødselsdagskagen kan ikke bestilles til take away.

Gratis fødselsdagskage hos Karma Sushi_3

Karma Sushi

Karma Sushi åbnede sin første restaurant i Frederikshavn i 2007. Det er ejer, kok og gastronomisk iværksætter Morten Hansson, der står bag Karma Sushi. Maden er kreativ med en kombination af japanske retter og råvarer sammen med nogen af Nordens bedste råvarer, hvor man bl.a. kan finde friske jomfruhummere fra Læsø. Retterne serveres på rustikke specialdesignede fade, som gør alle retter delevenlige. Alle restauranterne er indrettet med et lækkert og stilrent udtryk, hvor alt fra service, borde, stole og lamper er specialdesignede.

Lad Karma Sushi gøre dig en oplevelse rigere.

BOOK BORD ONLINE HER