The Bird & The Churchkey

Øl- og ginbar på Gammel Strand
Åbningstider:  Tirsdag-onsdag 16–02
Torsdag-lørdag: 16–04

Den helt særlige atmosfære og rustikke indretning, der kendetegner barer og pubber i det østlige London, især i områderne omkring Shoreditch og Dalston, er genskabt med fin detaljerigdom i lokalerne på The Bird and the Churchkey på Gammel Strand 44. Det er ikke en tilfældighed. Ejerne har rejst til Shoreditch for at lade sig inspirere og skabe en lignende pub i København. Pubben ejes af Nord Gruppen. Alle deres barer har et dyrenavn - heraf navnet The Bird - men en Churchkey er britisk slang for en øloplukker.

I England går man som bekendt på pub lige efter arbejde, og den adfærd synes allerede at vise sig på The Bird and the Churchkey. Gæsterne sidder ved bordene og nyder dagens første pint og gin&tonic i solen en fredag eftermiddag. Flere og flere gæster stiller sig i kø ved baren til Happy Hour, der starter kl. 16 og slutter kl. 20 hver dag.

Stedets absolutte specialiteter er gin&tonics. De er lavet som 'perfect servings'. Bartenderen garnerer drinken med de råvarer, ginen indeholder. Er der f.eks. lakrids og citron ginen, da tilsættes den garnish, så smagen forstærkes - hertil vælges en speciel tonic. Ølentusiaster går absolut heller ikke fejl af et besøg på pubben. Der findes et stort udvalg af internationale øl: britiske, tyske, belgiske, amerikanske og jamaicansk øl.

The Bird & The Churchkey

Gammel Strand 44
1202 København K

Profil: Øl- og ginbar på Gammel Strand

Åbningstider:
Tirsdag-onsdag 16–02
Torsdag-lørdag: 16–04

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15465) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15465)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på The Bird & The Churchkey

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra The Bird & The Churchkey.

Skriv til The Bird & The Churchkey

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: