The Secret Mad og vin Frederiksberg
Restaurant

The Secret Mad og vin Frederiksberg

Nordre Fasanvej 52 | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Gode vine og lækre tapas

2.

Arrangementer

3.

Gårdhave

Profil

Mad og vin med gårdhave på Frederiksberg

Pris
Menu

199 - 429

Åbningstider

Mandag-torsdag: 17.00-22.00
Fredag-lørdag: 12.00-24.00
Søndag 17.00-00.00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Med et udvalgt forskellige vine, finder du både forfriskende, perlende mousserende vine til de hede københavnske sommerdage eller har du mere lyst til en let og læskende hvidvin eller en kraftig og krydret rød, så har the secret helt sikkert en vin, der falder i din smag.

Og faktisk skal du ikke være bange for at shoppe lidt rundt i vinkortet. Vinbaren på Frederiksberg kører nemlig med et simpelt koncept, som kan sende dig på et eventyrligt vin-odysse. Hver flaske er forsynet med en pris – tydeligt skrevet på flasken. Herefter betaler du kun for den mængde vin, du får skænket. Enkelte undtagelser gælder dog større, uåbnede vine.

De fleste vinhuse hører til i det sydlige Europa, men der findes også enkelte oversøiske vinproducenter i the secrets portefølje. Vinhusene er besøgt og særlig udplukket af stedets kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring i branchen.

The secret har også sørget for lækre tapas-tallerkener, som man kan nyde sammen med sine (adskillige glas) vine. Og der er masser af skønne smage at smage sin vin op i mod – blandt andet sortfodsskinke fra Spanien, salami, paté, ost og et dejligt virvar af oliven, artiskokker, soltørrede tomater, cornichoner m.m.

Herudover, The Secret Mad og Vin tilbyder varme retter, kød, skaldyr, salater, sandwich og en række varme snacks fra hele verden.

Køkkenet anvender altid lokale og friske råvarer i menuerne. Det populære fusionskøkken tilbyder en eksotisk, kreativ og kunstnerisk madoplevelse fra mange forskellige madkulturer. Al mad og vin kan nydes i huset eller som take away.

Personale er dygtige til at finde frem til både drinks og vine, som matcher gæsternes smagsløg og dermed sikre den bedste oplevelse.

Andre spisesteder