Thai Corner

Autentisk thai og karaoke i kælderen nær Hovedbanegården
Åbningstider:  Alle dage kl. 12.00 - 24.00
Køkken lukker kl. 23.00
Priser: Hovedretter fra 89,- til 119,-

Umiddelbart gør Thai Corner ikke meget stads af sig, som den ligger oppe ad trappen på hjørnet af Gasværksvej og Istedgade i den skumlere ende af Istedgade. Men her finder man en af byens absolut bedste thairestauranter, og den store andel af klientellet, der udgøres af herboende thai'er, må tages som et udtryk for madens autenticitet.

 

Efter sigende skulle der på Thai Corner findes et særligt undergrundsmenkort, som indeholder retter, der bestemt ikke er justeret efter danske smagsløg. Det kræver dog evnen til at læse thai, hvis man vil udforske det.

Det dansksprogede menukort er dog også ganske omfattende, og indeholder alle de klassiske thairetter fra forårsruller til karryretter, og nudelsuppen er blandt byens absolut bedste. Der spares ikke på chilien, så hvis man har sarte smagsløg, er det en god idé at gøre opmærksom på det. Til frokost serveres typiske retter fra det thailandske gadekøkken. Prislejet både til frokost og aften er yderst rimeligt.

Drikkevarekortet indeholder de gamle danske øltravere, thailandsk øl på flaske og et lille udvalg og vin.

Hvis man efter middagen bliver så begejstret, at man får lyst til at bryde ud i sang, kan man få afløb for sin trang i kælderen, hvor der hver dag fyres op for thaikaraoke.

Thai Corner

Istedgade 38
1650 København V

Profil: Autentisk thai og karaoke i kælderen nær Hovedbanegården

Åbningstider:
Alle dage kl. 12.00 - 24.00
Køkken lukker kl. 23.00

Priser:
Hovedretter fra 89,- til 119,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6536) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6536)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Thai Corner

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: