Temporada Tapas & Vinbar
Restaurant

Temporada Tapas & Vinbar

Åboulevard 23 | 1960 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Lækre hjemmelavede tapas 

2.

Tæt på Forum og Planetariet

3.

Intim restaurant med hjertelig betjening

Profil

Hyggelig restaurant med hjemmelavede tapas inspireret af det sydlige Europa

Pris
Hovedret

39 - 89

Menu

399 -

Åbningstider

Onsdag-lørdag: 16 - 23
Søndag: 16 - 21

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Kom indenfor hos Elo på Restaurant Temporada Tapas og Vin, få minutters gang fra Forum og Planetariet. Her forbereder Elo selv det meste i køkkenet, hvor skønne tapas retter kreeres med inspiration fra syd Europa og med det for øje, at servere den gode kombination af fedme, syre, sprødt og lethed. Herefter står Elo klar til at beværte sine gæster når de træder ind ad døren til en aften i tapas´ens tegn. 

Restauranten er hyggelig og intim, indrettet i varme farver, solide træborde med små bordlamper og to store vinskabe, primært med kvalitetsvine fra det nordlige Spanien. Her kan dækkes op til langbord, men ellers er det små hyggekroge til 2, 4 og 6 gæster. 

Menukortet er fyldt med snacks, tapas retter og så Elo´s menu - også vegetarisk - hvor der er en god sammensætning af forskellige delbare tapas, som kunne være croquettas af okseskank, gambas al ajillo, stegt chorizo med auberginepuré eller glutenfrie albondigas i tomatsalsa og revet manchega. Den meget roste vegetariske menu kunne være med pocherede blomkål med ravigotte sauce og tranebær, catalanske croquettas på bechamel og spinat eller chunks af blød kartoffel tortilla med aioli. Der er rigeligt og velsmagende mad i skålene til en menupris på kr. 399,- så man kan trygt læne sig tilbage og nyde en herlig aften med venner og familie hos Temporada Tapas og Vin på Frederiksberg. 

Catering og selskaber

Restauranten har leveret til mange typer selskaber, både private og firma arrangementer siden Elo slog dørene op for 12 år siden. Her bliver menuen sat op efter det enkelte arrangement´s behov, om det er tapas buffet, fingerfood, reception eller en tapas dinner - kan leveres med kok til at sætte sidste præg på anretningerne, men altid anrettet på fade ved levering. 



Andre spisesteder