Tapas og Paella

Tapas og Paella

Frederiksgade 52 | 8000
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Tapas og Paella tæt på Teatret og Musikhuset i Aarhus

Pris
Åbningstider

Mandag til Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag til Lørdag: 17:00 - 22:00.
Søndag: 17:00 - 20:00

Frokost

Mandag til lørdag: 12:00 - 15:00

Tapas og Paella emmer af Spanien, både hvad angår maden og indretningen. Facaden ligger ud til Frederiksgade og byder festlig velkommen med det spanske flag foran indgangen. Restauranten ligger i gå afstand til Teatret og Musikhuset og er rutineret i at servicere gæster, som skal afsted i tide til en forestilling. 

Restauranten er hyggelig indrettet med mørke træborde, stearinlys og behagelige stole. Væggene er prydet med spanske sombreros, potter og billeder, som man vil se det på en lille restaurant i en spansk pueblo. 

Menukortet byder på mange forskellige spanske tapas, som man selv kan sammensætte, men vil man gerne overraskes, kan man lade køkkenchefen udvælge sine favoritter. Udover Tapas, er Paellaen i højsædet og kan vælges med skaldyr eller kylling og svinekød.

Drikkevarerne består af spanske vine og øl samt specialiteter som Sangria, Tinto de Verano og Clara. Har man ikke smagt en af de forfriskende specialiteter i Spanien, bør man gøre det her. Om sommeren rykkes borde ud på gaden, hvor det er oplagt at nyde frokosten sammen med et forfriskende glas.

Bestil bord på Tapas og Paella

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Tapas og Paella