Tapas og Paella

Tapas og Paella tæt på Teatret og Musikhuset i Aarhus
Åbningstider:  Mandag til Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag til Lørdag: 17:00 - 22:00.
Søndag: 17:00 - 20:00

Tapas og Paella emmer af Spanien, både hvad angår maden og indretningen. Facaden ligger ud til Frederiksgade og byder festlig velkommen med det spanske flag foran indgangen. Restauranten ligger i gå afstand til Teatret og Musikhuset og er rutineret i at servicere gæster, som skal afsted i tide til en forestilling. 

Restauranten er hyggelig indrettet med mørke træborde, stearinlys og behagelige stole. Væggene er prydet med spanske sombreros, potter og billeder, som man vil se det på en lille restaurant i en spansk pueblo. 

Menukortet byder på mange forskellige spanske tapas, som man selv kan sammensætte, men vil man gerne overraskes, kan man lade køkkenchefen udvælge sine favoritter. Udover Tapas, er Paellaen i højsædet og kan vælges med skaldyr eller kylling og svinekød.

Drikkevarerne består af spanske vine og øl samt specialiteter som Sangria, Tinto de Verano og Clara. Har man ikke smagt en af de forfriskende specialiteter i Spanien, bør man gøre det her. Om sommeren rykkes borde ud på gaden, hvor det er oplagt at nyde frokosten sammen med et forfriskende glas.

Tapas og Paella

Frederiksgade 52
8000 Århus C

Profil: Tapas og Paella tæt på Teatret og Musikhuset i Aarhus

Åbningstider:
Mandag til Torsdag: 17:00 - 21:00
Fredag til Lørdag: 17:00 - 22:00.
Søndag: 17:00 - 20:00

Frokost:
Mandag til lørdag: 12:00 - 15:00

array(1) { [2291]=> string(14) "TAPAS i AARHUS" }

TAPAS i AARHUS

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17291) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17291)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Tapas og Paella

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: