Sundby Sejl
Restaurant

Sundby Sejl

Amager Strandvej 15 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Restaurant ved Amager Strand

Pris
Åbningstider
Hver dag: 9 - 21.30
Køkkenet lukker kl. 21
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

Sundby Sejl ligger smukt pladseret omgivet af lystbåde, som ligger og vugger i havnen og Amagers populære badestrand tæt ved. Restauranten er maritimt indrettet med gulvet som det blå hav, endevæggen er som taget ud af et skib eller færge med vinduerne, hvorfra man kan spejde ud over havet ved roret og holde øje med retningen på kompasset. Her er dejlig lyst, med god plads om bordene og en dejlig udsigt.

Sundby Sejl´s køkken byder på et varieret menukort indenfor dansk bistro mad og klassisk gastronomi samt lækre og kreative tavleretter. Derudover, er her smørrebrød, burgere og salater, som altid er populært, især i frokosten. Burgeren er f.eks. lavet med langtidsstegt oksesteg, toppet med syltet agurk, Cheddar, BBQ bløde løg, bacon, røget chili mayo og grove fritter.

Den sidste søndag i hver måned er der fra kl. 16:00 - 20:00 Sunday Roast - en god tradition - med egen velhængt oksehøjreb og stegt gris, hertil glaseret rosenkål - roast kartofler - kartoffelmos - stuvet gulerødder - fløde kartofler - smørdampet ærter og meget mere. Garnituren følger sæsonen og der vil altid være frikadeller til børnene. 

Selskaber/arrangementer - Sundby Sejl har lokalet, udsigten og personalet til at hjælpe med en dejlig dag, sjov aften uanset begivenheden. På hjemmesiden er en del forslag til forskellige typer buffet´er, menuer og natmad. Ring gerne herom mll. kl. 11-14.

Andre spisesteder