Restaurant Sult

Restaurant og café i Cinemateket
Åbningstider:  Tirsdag-fredag: 12-22
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-21
Køkkenet er lukket mellem 16-17
Der kan bestilles bord til brunch lørdag og søndag kl. 10-12 eller 12.30-15
Sult er lukket hele juli måned
Priser: Hovedretter fra 115,- til 225,-

Oprindelig blev Restaurant Sult i Cinemateket etableret for at have en restaurant og café til Filmhusets gæster, men i dag overstiger antallet af gæster, der kommer her alene for restauranten, dem, der kommer her, fordi de skal i Cinemateket.

Og det er der selvfølgelig en grund til. Sult, som er ejet af "Olsen-drengene" Kristian Willumsen og Jakob Blom, er nemlig kendt for sin gode, uformelle stemning og den lækre mad, som laves af gode, primært økologiske råvarer og serveres i små, delevenlige portioner. Retterne i tapasstørrelse er asiatisk inspirerede, men man finder også mere solid kost som burger, rib eye steak og dagens ret på menuen. I weekenden serveres der brunch på buffet med alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier, og den er meget populær, så bordbestilling er en nødvendighed. Prisen på brunch varierer efter alder, så det er oplagt at tage børnene med. Lørdag aften fra kl. 19.30 er der "Saturday Night by Sult" med kvalitetsbuffet, drikkevarer ad libitum, DJs og cocktails efter maden.

Sult fungerer desuden som café hele dagen og aftenen.

Drikkevarekortet byder på limonade, smoothies, økologisk Antonsaft og specialøl på fad og flaske, foruden et vinkort der kommer godt rundt især i franske, italienske og amerikanske vinområder. Mange vine af egen import bidrager til, at man kan finde vaskeægte røverkøb på vinlisten.

Restaurant Sult er også velegnet til små og store selskaber fra 10 til 250 personer, og der findes desuden mødelokaler og selskabslokaler andre steder i Filmhuset med plads til mellem 10-180 deltagere.

Restaurant Sult

Vognmagergade 8B
1120 København K

Profil: Restaurant og café i Cinemateket

Åbningstider:
Tirsdag-fredag: 12-22
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-21
Køkkenet er lukket mellem 16-17
Der kan bestilles bord til brunch lørdag og søndag kl. 10-12 eller 12.30-15
Sult er lukket hele juli måned

Priser:
Hovedretter fra 115,- til 225,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6493) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6493)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Aamanns Etablissement
Øster Farimagsgade 12

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Sult

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: