Restaurant Sult
Restaurant

Restaurant Sult

Vognmagergade 8B  | 1120 København K
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Restaurant og café i Cinemateket

Pris
Hovedret

115 - 225

Åbningstider
Tirsdag-fredag: 12-22
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-21
Køkkenet er lukket mellem 16-17
Der kan bestilles bord til brunch lørdag og søndag kl. 10-12 eller 12.30-15
Sult er lukket hele juli måned

Oprindelig blev Restaurant Sult i Cinemateket etableret for at have en restaurant og café til Filmhusets gæster, men i dag overstiger antallet af gæster, der kommer her alene for restauranten, dem, der kommer her, fordi de skal i Cinemateket.

Og det er der selvfølgelig en grund til. Sult, som er ejet af "Olsen-drengene" Kristian Willumsen og Jakob Blom, er nemlig kendt for sin gode, uformelle stemning og den lækre mad, som laves af gode, primært økologiske råvarer og serveres i små, delevenlige portioner. Retterne i tapasstørrelse er asiatisk inspirerede, men man finder også mere solid kost som burger, rib eye steak og dagens ret på menuen. I weekenden serveres der brunch på buffet med alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier, og den er meget populær, så bordbestilling er en nødvendighed. Prisen på brunch varierer efter alder, så det er oplagt at tage børnene med. Lørdag aften fra kl. 19.30 er der "Saturday Night by Sult" med kvalitetsbuffet, drikkevarer ad libitum, DJs og cocktails efter maden.

Sult fungerer desuden som café hele dagen og aftenen.

Drikkevarekortet byder på limonade, smoothies, økologisk Antonsaft og specialøl på fad og flaske, foruden et vinkort der kommer godt rundt især i franske, italienske og amerikanske vinområder. Mange vine af egen import bidrager til, at man kan finde vaskeægte røverkøb på vinlisten.

Restaurant Sult er også velegnet til små og store selskaber fra 10 til 250 personer, og der findes desuden mødelokaler og selskabslokaler andre steder i Filmhuset med plads til mellem 10-180 deltagere.

Andre spisesteder