Cafe Stella
Restaurant

Cafe Stella

Kompagnistræde 18 1208 København K | 1208
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Cafe i Stræderne med to etager og stor udeservering

Pris
Hovedret

79 - 149

Åbningstider
Søndag-onsdag: 09.00 – 01.00
Torsdag: 09.00–03.00
Fredag – lørdag: 09.00–05.00


Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

Cafe Stella ligger på det solbeskinnede hjørne af Kompagnistræde og Knabrostræde. Cafe Stella har masser af plads til gæster, hvad enten de er på udkig efter en let omgang spise, en eftermiddagskaffe med tilhørende kage eller blot en kold, læskende fadøl under markisens svalende skygge.

Cafeen – der ligger i den centrale del af det gamle København – frekventeres af en bred vifte af turister, der holder en velfortjent pause, og unge, lokale københavnere, der er på udkig efter et afslappende sted at fordybe sig i studierne eller blot et sted at give sig selv en nyde en pause fra selvsamme.

Cafeen er for nylig renoveret og det har givet endnu mere siddeplads i det hyggelige kælderlokale. Følger man trappen op ovenpå, åbenbarer lyse og rummelige lokaler sig. Heroppe er der masser af siddepladser og rummet er godt samlingssted for større grupper.

Fra baren kan du bestille både kaffe, vand, øl, vin eller cocktails. Langs vinduerne er der siddepladser, hvorfra gæsterne kan observere livets gang i de travle omkringliggende gader.

Hver dag mellem 9-16 er der også mulighed for at bestille morgenmad eller en Stella Brunch Tallerken til 95 kroner. Og i weekenden er der – i samme tidsrum – brunch buffet, så Stella er bestemt et oplagt sted at starte sine lørdage eller søndage med forkælelse.

I julemånederne serverer Stella gløgg og æbleskiver.

Cafe Stella har også et længere aftenmenukort, der spænder vidt og bredt. Her kan du både bestille burgere, salater, wok-retter, lidt til den lette sult og mere substantielle hovedretter, hvis sulten er til det.

Stella er ligeledes et yndet sted om aftenen, hvor der er god stemning og billige cocktails en masse.  

Andre spisesteder