Stefanos La Fabrica
Restaurant

Stefanos La Fabrica

Rantzausgade 22 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Smuk og charmerende restaurant

2.

Tyrkisk og Middelhavskøkken

3.

Selskabslokale

Profil

Botanisk oase med Middelhavs- og tyrkisk køkken

Pris
Hovedret

169 - 249

Menu

179 - 799

Åbningstider

Mandag - Torsdag: kl. 16 - 22
Fredag: kl. 16 - 24
Lørdag: kl. 10 - 00
Søndag: kl. 10 - 22

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

En smuk oase er blomstret frem i hjertet af Nørrebro i Madam Blå´s gamle fabrik på Rantzausgade, nær Griffenfeldsgade. 

Restaurant Stefanos La Fábrica er et inferno af botanik, rustik æstetik, stilfuldt selskabslokale, kun adskilt af smukke gamle sprossede vinduespartier. Restauranten er delt naturligt op i områder, så man kan finde det helt rette element, at nyde selskabet og den gode mad, som tilberedes fra bunden i det åbne køkken langs bagvæggen. 

Køkkenet er et lækkert mix fra Middelhavsområdet, med tyngde i det tyrkiske. Menukortet har en god variation i a la carten med kød- og fiskeretter. Har man lyst til at smage på forskellige småretter, er Stefanos Meze at anbefale. Her sammensætter man selv alle de småretter, man ønsker at smage, men husk at de er alle dele retter, så der er rigelig at spise.

Er man til Raki, er her flere varianter og serveres oftest med en frisk melon salat ved siden. For de ekstravagante, byder vinkortet også på Champagne som Dom Perignon og Möet. 

Selskabslokalet ligger i forbindelse med restauranten, men har egen terrassedør, så gæsterne kan få frisk luft uden at skulle igennem restauranten og har plads til ca. 30 gæster.


Andre spisesteder