Soupstone
Restaurant

Soupstone

Store Gråbrødrestræde 11 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Sund, hurtig og bæredygtig mad med smag i hjertet af Odense

Pris
Åbningstider
Mandag til fredag / 11:00 to 19:30
Lør / 11:00 til 16:00 (evt. senere hvis du vil)

Soupstone er en hyggelig og dynamisk lille cafe med komfortable siddepladser, som serverer sund og hurtig mad til meget rimelige priser og med et smilende og serviceminded personale.

Soupstones mission er hver dag at servere sund og bæredygtig mad, også gluten- og laktosefri, til små penge, så alle som ønsker at spise fornuftigt har råd til at være med.

Her tilberedes lækre supper som simre fra morgenstunden, frisklavede salater med og uden kød, wokretter som også laves laktose- og glutenfri, sandwiches med tynde, sprøde brød fyldt med lækkerier f.eks langtidsbraiseret svinekød med asiatiske krydderier. Kom ind og lad dig friste af tavlen, duftene og den hyggelige atmosfære som hersker hos Soupstone.

Soupstone ligger centralt i Odense på Store Gråbrødre Stræde og med masser af parkeringsmuligheder. Indretningen er så hyggelig med hjørnesofa, træborde, skamler, højborde med barstole, så trods cafeens størrelse er her mange hyggekroge. Når vejret tillader kan man sidde foran cafeen på fortorvet og nyde solen.

Få levering til dit hjem, arbejde eller OUH mandag til fredag kl.17:00 til 19:30 og lørdag kl.12:00 til 16:00

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Soupstone

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Soupstone