array(1) { ["region_id"]=> string(1) "1" }
TILMELD DIG
SPISELIVS NYHEDSMAIL

Cafe Sommersko

Trendy café i indre by
Åbningstider:  Cafe:
Mandag-torsdag: 08-24
Fredag: 08-02
Lørdag: 09-02
Søndag: 9-24
Køkkenet lukker kl. 23
Priser: Hovedretter fra 90,- til 150,-
Menuer fra 180,- til 220,-

Café Sommersko i den trendy Kronprinsensgade åbnede første gang dørene 1976 som den første café herhjemme efter fransk forbillede. Det var så at sige her, Café latte-kulturen opstod.

Indretningen er tro mod forlægget, og menuen tager fortsat afsæt i det ærkefranske køkken. I løbet af dagen kan man få klassiske caféretter som omelet, cæsarsalat, croque monsieur, club sandwich og burger, og der serveres brunch og morgenmad hver dag.

Om aftenen tager menuen en mere bistroagtig drejning, og der tilbydes udover en håndfuld klassiske caféretter også ærkefranske klassikere som stegt foie gras, østers, moules mariniére og steak frites med béarnaise. Prisniveauet er ganske rimeligt, og man kan vælge to eller tre retter fra kortet for henholdsvis 180 og 220 kroner.

Man er naturligvis også velkommen til bare at droppe forbi til en kop kaffe eller et glas vin, og hvis man er hurtig, kan man på årets varme dage være heldig at score et af de udendørs borde, hvor man kan sidde og betragte livet i den hyggelig gade.

Hver fredag aften kl. 22:00 åbnes for ’Dansesko’ Cafe Sommersko har kreeret et nyt og fantastisk tiltag - Cafeen forvandles til en aftenbar med dans for det modne publikum under Københavns største spejlkugle, som lyser helt ud på Købmagergade i nattetimerne. I baren serveres lækre cocktails og Dj´en leverer toner fra London til Rio. Der kan reserveres bord.

Cafe Sommersko

Kronprinsensgade 6
1114 København K

Profil: Trendy café i indre by

Åbningstider:
Cafe:
Mandag-torsdag: 08-24
Fredag: 08-02
Lørdag: 09-02
Søndag: 9-24
Køkkenet lukker kl. 23

Priser:
Hovedretter fra 90,- til 150,-
Menuer fra 180,- til 220,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4880) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4880)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Sommersko

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: