Sokkelund Cafe & Brasserie

Café på Frederiksberg
Åbningstider:  Køkkenet er åbent:
Mandag-fredag: 9-22
Lørdag-søndag: 9-21.30

Sokkelund Cafe & Brasserie minder om et af den slags gode steder, man kan være heldig at støde på, når man er på ferie i Paris, og når vejret er til det, er der udendørs servering foran caféen.

Mange stamgæster og voksne tjenere bidrager til en hyggelig, hjemlig og imødekommende stemning, og maden er langt over den standard, man ofte møder på caféer herhjemme.

Mad og drikkevarer Kaffen kommer fra mikroristeriet KONTRA Coffee og brygges af uddannede baristaer, og i køkkenet laves alt fra bunden af ordenlige råvarer. Det afspejles i prisen, som er lidt højere end på andre caféer - man får, hvad man betaler for.

På menuen finder man fx croissanter, morgenmad og brunch først på dagen og sandwich, salater og lette retter til frokost. Ventetiden er sjældent lang, så man behøver ikke at sætte timer af til frokosten. Om aftenen serveres retter fra det franske brasseriekøkken med dansk og international inspiration og hertil vine udelukkende fra økologiske og biodynamiske producenter, også mange på glas.

Der er god mulighed for - gratis - parkering omkring caféen, som er oplagt til dagsmøder, men det er altid en god idé at bestille bord, for Sokkelund er meget populær. Bestil bord her.

Sokkelund Cafe & Brasserie

Smallegade 36
2000 Frederiksberg

Profil: Café på Frederiksberg

Åbningstider:
Køkkenet er åbent:
Mandag-fredag: 9-22
Lørdag-søndag: 9-21.30

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4878) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4878)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Sokkelund Cafe & Brasserie

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: