Sokkelund Cafe & Brasserie
Restaurant

Sokkelund Cafe & Brasserie

Smallegade 36 | 2000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Café på Frederiksberg

Pris
Åbningstider
Køkkenet er åbent:
Mandag-fredag: 9-22
Lørdag-søndag: 9-21.30
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Sokkelund Cafe & Brasserie minder om et af den slags gode steder, man kan være heldig at støde på, når man er på ferie i Paris, og når vejret er til det, er der udendørs servering foran caféen.

Mange stamgæster og voksne tjenere bidrager til en hyggelig, hjemlig og imødekommende stemning, og maden er langt over den standard, man ofte møder på caféer herhjemme.

Mad og drikkevarer Kaffen kommer fra mikroristeriet KONTRA Coffee og brygges af uddannede baristaer, og i køkkenet laves alt fra bunden af ordenlige råvarer. Det afspejles i prisen, som er lidt højere end på andre caféer - man får, hvad man betaler for.

På menuen finder man fx croissanter, morgenmad og brunch først på dagen og sandwich, salater og lette retter til frokost. Ventetiden er sjældent lang, så man behøver ikke at sætte timer af til frokosten. Om aftenen serveres retter fra det franske brasseriekøkken med dansk og international inspiration og hertil vine udelukkende fra økologiske og biodynamiske producenter, også mange på glas.

Der er god mulighed for - gratis - parkering omkring caféen, som er oplagt til dagsmøder, men det er altid en god idé at bestille bord, for Sokkelund er meget populær. Bestil bord her.

Andre spisesteder