Snekken Trattoria
Restaurant

Snekken Trattoria

Vindeboder 16 | 4000 Roskilde
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Roskilde havn

2.

Moderne italiensk trattoria

3.

Stilfuld og hyggelig restaurant

Profil

Ambitiøst trattoria i Roskilde havn

Pris
Hovedret

129 - 365

Menu

350 -

Åbningstider
mandag - fredag: 11.30 - 22.00
lørdag - søndag: 10.00 - 22.00
sidste bon i køkkenet er kl. 21.00
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

I Roskilde havn med udsigt til kanalen, Vikinge museet og Marinaen, finder man Snekken Trattoria i et imponerende glashus, med en stor terrasse, som byder på en smuk udsigt til marinaen og fjorden i baggrunden.

Snekken Trattoria er æstetisk og elegant indrettet med en blanding af det minimalistiske, store kurvestole med pels i, friske blomster, store loftslamper og små fine rumdelere, som gør denne store stue til en hyggelig oase. Og det er en oase, for om det regner og stormer eller solen står højt på en skyfri himmel, er der skønt på Snekken. Her man kan i den grad følge med i vejret, alt imens man sidder trygt og lunt bag de store vinduer med et godt glas og dejlig trattoria mad. 

Maden er italiensk trattoria mad og gode pizzaer med sprød bund, alt sammen af gode økologiske og primært lokale sæson-råvarer. Køkkenet bestræber sig på at være 100% økologiske og er certificeret med 90% økologi - Guld mærket. Al kød er 100% økologisk og leveres fra Gris, Lam og Co., som samarbejder med små danske gårde der vægter dyrevelfærd højt. 

Hver måned skaber køkkenet en lækker Torvemenu til kr. 350,- for 3 retter og 398,- for 4 retter. Se dem på hjemmesiden.

Alle weekender og Helligdage er der den lækreste hjemmelavet brunchbuffet fra kl. 10:00 - 13:00.

På førstesalen kan man sidde på balkonen og se ud over hele restauranten og den charmerende udsigt. På samme etage er der selskabslokaler med plads til ca. 75 personer. Her er optimale muligheder for dagsmøder/konferencer, da balkonen nemt kan inddrages også, hvis der er behov for opdeling i mindre grupper.

 

 

 

 

Andre spisesteder