Slap af
Cafe

Slap af

Studsgade 8-10 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe i Latinerkvarteret

2.

Bar - hygge

3.

Selskaber

Profil

Atmosfære, velsmag og kvalitet i hjertet af Aarhus

Pris
Åbningstider
Mandag - torsdag: 17 - 21
Fredag - lørdag:: 17 - 22
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Slap Af har i en lang årrække været det foretrukne mødested for mange århusianere, og det er der en særlig grund til. På den lille restaurant i det charmerende Latinerkvarter er atmosfære samt den personlige og afslappede service nemlig i højsædet. Samtidig sørger restaurantens dygtige kokke for, at din mad er både spændende og velsmagende og selvfølgelig tilberedt af årstidens friske råvarer med udgangspunkt i nordiske og lokale råvarer. Dette kombineret med traditionelle tilberedningsformer giver gæsten en smagfuld og visuel stærk restaurantoplevelse. Hos Slap Af får du mad

Slap Af byder indenfor til en varieret og spændende à la carte menu, men er særligt besøgt for restaurantens forskellige serveringsmenuer. Her kan man som gæst vælge 3, 4 eller 5 serveringer alle ugens dage og få en dejlig madoplevelse til en skarp pris. Alternativt bør man gå efter den populære og oplagte menu ”2 retter & 2 glas vin” mandag t.o.m. torsdag, hvor man virkelig får noget for sine penge. Det er da mad, man kan forstå!

Betjeningen hos Slap Af er både frisk, opmærksom og personlig, og så er alle tjenere tilmed uddannede bartendere, så der er gode muligheder for at fortsætte middagen med restaurantens spændende udvalg af signaturcocktails.

Er I et større selskab, er der mulighed for at leje restaurantens separate festlokale, der egner sig til enhver form for fest med op til 30 spisende. Her kan I lukke døren og være jer selv og lade aftenen forløbe, alt imens Slap Af sørger for udsøgt mad, gode vine, dygtigt personale, lækre cocktail og sidst, men ikke mindst, fantastisk stemning. Det er desuden muligt at få Slap Af’s menuer ud af huset.

Velkommen til en aften hos Slap Af, hvor kvaliteten er en selvfølge og helhedsoplevelsen er i fokus!

Andre spisesteder