Indretningen i de lyse lokaler er en unik blanding af gamle, klassiske møbler og moderne stilrent inventar. Der servers frokost fra 11.30 til 17.00 og aften menu fra kl. 17 alle ugens syv dage. Aftenkortet tilbyder primært franske og internationale retter, og i dagtimerne finder man traditionelle danske retter på kortet. Fisk er naturligvis en specialitet her. Desuden kan man vælge månedens menu. Vinkortet er stort og byder bl.a. på franske og chilenske vine. I den overdækkede gårdhave findes en dekoreret terrasse, som man kan nyde året rundt, og om vinteren er terrassen et charmerende vinterhi med grønne planter, der slynger sig op ad de rå mure. På første sal over restauranten er der selskabslokaler med plads til ca. 50 personer. I kælderen ligger Skipperpubben. Her serveres der morgencomplet hver dag fra kl. 9.00-11.00, og om aftenen er der live musik. I sommerhalvåret er der åben for servering ude på kajen, og her har man en skøn udsigt over Nyhavn og den store tilstrømning af turister og københavnere.
Det siger gæsterne