SimpleRAW Gråbrødretorv
Restaurant

SimpleRAW Gråbrødretorv

Gråbrødretorv 9 | 1154 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Vegansk gastronomi (OK)

2.

Vegansk take away og catering

3.

Brunch, frokost og aftenmenu

Profil

Nyskabende vegansk gastronomi med fokus på smag og æstetik

Pris
Frokost

65 - 125

Hovedret

65 - 145

Åbningstider
Mandag - torsdag: 10:00 – 21:30
Fredag og lørdag: 11:30 – 22:00
Søndag: 10:00 – 21:00
Køkkenet lukker 30 minutter før

MIDLERTIDIGT LUKKET


Hos SimpleRAW Gråbrødretorv får du nyskabende vegansk gastronomi med fokus på smag og æstetik. Alle retter er veganske og fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer og glutenholdige produkter.

Her finder du ingen fisk og kød, men i stedet mad lavet med masser af grøntsager, frø, kerner, nødder og frugt. Der anvendes hverken konserveringsmidler, farvestoffer, tilsætningsstoffer, sukker, mælkeprodukter, gær eller produkter med gluten. Her er åbent fra kl. 10:00 alle dage og aftenmenuen er klar fra kl. 17:00.

Prøv SimpleRAWs friske forårsruller med andet avocado, ananas eller grillet kejserhat. Eller måske en asiatisk salat med tang, græskarkerner og kål? Du finder også et godt udvalg af sukkerfri kager, smoothies og en god kop kaffe eller te.

Restauranten er lyst og lækkert indrettet, og der er mulighed for at nyde den sunde mad både til frokost og aften. Det er også muligt at bestille maden som take-away, ligesom SimpleRAW også gerne leverer cateringen til din næste fest eller event. Kontakt restauranten og få et tilbud.     

 

 

 

Andre spisesteder