Shakedown
Restaurant

Shakedown

Falkoner Allé 12 | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Gode burgere og milkshakes

2.

Tæt ved Falkoner 

3.

Take away 

Profil

Burgere og milkshakes på Frederiksberg

Pris
Åbningstider
Alle dage kl.11 til kl.22.00

Køkken lukker kl. 21.30
Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.7 3.7
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

Shakedown er Frederiksbergs nye burger og milkshake joint. Stedet ligger tæt på Frederiksberg Station og lige overfor Radisson Blu Falconer Hotel. Shakedown er indrettet i friske gule og blå farver. Interiøret er minimalistisk og der er plads til store armbevægelser i de rummelige lokaler i kælderetagen.

Shakedown har en stort udvalg af burgere; The Shakedown Classic, The Sicilian, The Gecco, Down on the Farm, Casablanca, Slumdog, El Mariachi, Gigantor blandt blot nogle af dem. På menukortet findes også slatater og steaks. Til den søde tand er der desserter - men også en hel række milkshakes, der er stedets specialiteter.

De smukke shakes har ingredienser som bounty, ananas og chokolade. After Eight chokolade og jordbær. M&Ms og marsbar - og sådan fortsætter de kalorie-rige kombinationer. De er absolut egnede til en varm sommerdag, som en lille treat til en selv på en regnvejrsdag eller bare for gæster, der elsker de søde læskende dråber. Alle shakes koster 59 kr.

Hvis man ønsker at holde en stor hyggelig fødselsdag, åbner Shakedown også med glæde dørerne. Ring for bestilling af plads og menu.

Andre spisesteder