Ristorante Senza Nome

Stor italiensk restaurant og selskabslokaler på Istedgade
Åbningstider:  Alle dage: 16:00-23:00
Priser: Hovedretter fra 109,- til 239,-

Senza Nome er en spritny italiensk restaurant, som netop har slået dørene op på livlige Istedgade.Stilen er klassisk italiensk, og du kan gå ombord i både spaghetti bolognese, carpaccio eller et stykke oksemørbrad med karamelliserede løg. Der er også et udvalg af 'gourmetburgere' med forskelligt fyld, blandt andet sorte trøfler, friterede rejer og en enkelt med braiseret oksekød i stedet for den klassiske bøf.     

Senza Nome har i alt 160 siddepladser og råder desuden over separate selskabslokaler, som ellers er en sjældenhed centralt i København. Lokalerne er oplagte til konfirmation, runde fødselsdage og meget mere. Ring til restauranten for at høre nærmere.

Restauranten fremstår skinnende ny, og selv om det er en stor restaurant, er der flere hyggelige kroge, hvor man kan sidde i fred med sin udkårne over en italiensk klassiker og et glas vin. Vinkortet er overskueligt og rummer både flasker fra Italien og resten af verden, alle til ganske rimelige priser.

Ristorante Senza Nome

Istedgade 25
1650 København V

Profil: Stor italiensk restaurant og selskabslokaler på Istedgade

Åbningstider:
Alle dage: 16:00-23:00

Priser:
Hovedretter fra 109,- til 239,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5871) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5871)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Ristorante Senza Nome

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: