Sengeløse Kro

Kro og charmerende selskabslokaler i Sengeløse
Åbningstider:  Mandag - onsdag: 17-21 (Dagens ret)

Selskaber efter aftale

 

Den gule kro med det hvide stakit i Sengeløse ligger midt i landsby idyl tæt på København. Selskabslokalerne er små slotsrum med smukke tapeter, prismer og i dansesalen er der højt til loftet samt en scene. Kroen rummer også en hyggelig bar med store komfortable loungemøbler, en charmerende vinkælder hvor man kan sidde i stearinlysenes skær til f.eks. en vinsmagning samt en overdækket træterrasse.

Sengeløse Kro er dygtige til at skabe rammerne for festen/begivenheden, både fordi kroen har lokalerne til det og personalet brænder for at gøre festen uforglemmelig. 

Kroen bruges flittigt til alt fra konfirmationer til bryllupper, firmafester og begravelser. Køkkenet spænder vidt med både lækre tapasretter og de mere klassiske selskabsretter. Alt kan lade sig gøre – det vigtigste er at kunderne får hvad de vil have. Ring til Ditte på 51784078 og få rådgivning ud fra budget/ønsker og fremvisning af de smukke lokaler.

Hver mandag, tirsdag og onsdag er restauranten desuden åben med dagens ret. Onsdag er Stegt flæsk med persillesovs aften. Disse aftener står lokalerne også åben, såfremt man lige vil kigge ind.

Sengeløse Kro leverer også mad til selskaber ud af huset. 

 

Sengeløse Kro

Landsbygaden 18
Sengeløse
2630 Taastrup

Profil: Kro og charmerende selskabslokaler i Sengeløse

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 17-21 (Dagens ret)

Selskaber efter aftale

array(0) { }

Juleguiden Sjælland 2015

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13795) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13795)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Sengeløse Kro

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Sengeløse Kro.

Skriv til Sengeløse Kro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: