Scarpetta
Restaurant

Scarpetta

Rantzausgade 7 | 2200
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Moderne italiensk trattoria på Nørrebro

Pris
Menu

275 -

Åbningstider
Hver dag fra kl. 17.30-24
Køkkenet lukker kl. 21.30
Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Scarpetta er et italiensk trattoria på Nørrebro. Restauranten ligger i krydset mellem Rantzausgade og Griffenfeldsgade i de lokaler, der tidligere husede caféen G-Feld.

 

Tidligere var lokalet beboet af en flok BZ’ere, men det er af de forrige ejere shinet op, så det L-formede rum nu er lyst og indbydende. De få borde og stole på fortovet uden for restauranten er forbeholdt rygerne, men i sommermånederne åbner Scarpetta op for udendørsservering i den hyggelige gårdhave.

På menuen finder man et udvalg af italienske retter - hjemmelavet pasta, kødretter, supper og en enkelt pizza - som alle serveres i forretsstørrelse. Alt efter hvor sulten man er, kan man nøjes med en enkelt eller et par retter, eller man kan kaste sig ud i en fem-retters menu, hvor man for 275 kr. frit kan vælge blandt menuens udvalg. Prislejet er altså yderst rimeligt.

Vinudvalget begrænser sig til tre hvide, fem røde og to dessertvine, samt et kælderkort, som findes frem efter anmodning. Alle vine er italienske.

Hvis man hellere vil smage Scarpettas mad derhjemme, kan den bestilles gennem Room Service.

Bag Scarpetta står Torben Klitbo og Christian Lytje, som også er indehavere af restauranterne Cofoco, Les Trois Coichons, Vespa, Auberge og take away’erne Le Marché.

Andre spisesteder

Bestil bord på Scarpetta

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Scarpetta