SALT bar & restaurant
Restaurant

SALT bar & restaurant

Toldbodgade 24-28 1253 København K | 1253
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Designet af Conran & Partners

Pris
Hovedret

185 -

Åbningstider
Alle ugens dage kl. 12.00 - 16.00 & kl. 17.00 - 22.00

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

SALT Bar & Restaurant er designet af det engelske arkitektfirma Conran & Partners, og er en moderne udgave af de skønne parisiske brasserier.

SALT restaurant er indrettet i en 200-år gammel og fredet, historisk bygning. Store fritlæggende bjælker i pommersk fyr indrammer loftet og vidner om dengang, da bygningen var et pakhus helt tilbage til 1780'erne. Køligt hvidkalkede vægge, store spejle og enkle blå designmøbler står i kontrast til de rustikke bjælker.

Køkkenet er moderne skandinavisk, men man kan godt ane køkkenchef Rasmus Møller Nielsens franske inspiration, når de rustikke råvarer møder elegancen fra udenlandske køkkener. Der er overraskelse og nytænkning på tallerkenen, når de jordnære, danske råvarer krydres med flot køkkenkunst.

SALT har et stort á la carte kort, som udskiftes 4 gange årligt. Herfra kan man vælge et enkelt måltid eller selv sammensætte en hel menu. Prisniveauet ligger fornuftigt i forhold til den høje kvalitet.

En anderledes aften kunne være at nyde en middag på Restaurant SALT og derefter blive sejlet direkte til og fra Operaen.

2 retter 315,- 3 retter 375,- 4 retter 445,-

Andre spisesteder

Bestil bord på SALT bar & restaurant

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra SALT bar & restaurant