Restaurant Sahil i havnegade åbnede i 1978 og var den første pakistansk/indiske restaurant, som lavede indisk/pakistansk mad efter traditionsrige opskrifter og er gentagende gange nomineret til Danmarks bedste. I Indien og Pakistan laver man karry fra bunden, som er en blanding af mange forskellige krydderier. Disse krydderier, kunne være gurkemeje, fennikel, laurbær, spidskommen, koriander, kardemomme etc. høstes på forskellige årstider og egne, og giver derfor den enkelte karry sin egen unikke smag. Restaurant Sahil´s kok har sin egen karry, som kan tilpasses den ønskede styrke, men som udgangspunkt laver han retterne medium krydret.
Beliggende ud til havnekanten er der meget liv om sommeren og vinteren giver frisk luft og appetit inden man går ind ad døren til en aften med hjemmelavet pakistansk-indisk mad.
Restaurant Sahil er hyggeligt indrettet i lyse farver, så der bliver plads til den farverige mad og stuerne viser det gamle bindingsværk frem, som vidner om, at her gemmer sig en lang historie. Tanwar som i mange år har drevet restauranten, overtog stafetten fra sin far, som åbnede restauranten tilbage i 1978. Tanwar har holdt fast i de gode madtraditioner til glæde for de ældre gæster og nye som endnu har til gode, at smage den autentiske indisk/pakistanske mad.