Restaurant Rustik

Restaurant Rustik

Vinhusgade 13 | 4700
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Restaurant og cocktailbar i Næstved

Pris
Hovedret

135 - 258

Menu

249 - 329

Åbningstider

Torsdag-lørdag: kl. 17.30-22
Baren er åben fra kl. 22-02

Onsdags brasserie: 17.30-21.30

I Restaurant Rustik serveres ærlig og kompromisløs mad lavet fra bunden.  I det fransk funderede køkken bruges kvalitetsråvarer, og årstiden bestemmer, hvad der kommer på menuen. Hver onsdag er der særlig brasseriestemning på Rustik, hvor køkkenet serverer klassiske franske brasserieretter til meget venlige priser – en forret og en hovedret for kun kr. 174. Ellers byder kortet på klassikere som f.eks. bøf med hjemmerørt béarnaise, tarte au citron, men også en solid burger.

Vinmæssigt er det billigere vine fra hele verden. Efter kl. 22 bliver restauranten til cocktailbar. For dem der kommer tidligt på aftenen kan man købe 3 cocktails for 150 kr. Klientellet til cocktailbaren er i slut 20’erne og opefter. Baren har åbent til 02.

Med beliggenheden i Næstved midtby tæt på den smukke Sct. Peders kirke skaber Rustik en intim og hyggelig stemning. Lokalet er åbent og lyst med rå trægulve og er indrettet med lyse borde, luftige gardiner, sjovt tapet, hylder og billedrammer lavet af drivtømmer og små finurlige pynteindslag som gamle Madam Blå kander, bøger og antikke lysekroner.

I kælderen findes et privat selskabslokale, der kan rumme op til 20 personer. Her er husets gamle fundament og stenmure blottet, så man bliver mindet om, at man befinder sig et af byens gamle huse. 

Rustik laver også selskaber ud af huset til min. 12 kuverter.