Roll n´ Eat Greve
Restaurant

Roll n´ Eat Greve

Mosede Landevej 56 | 2670 Greve
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Nyt Drive in koncept

2.

Spisested ved motorvejen

3.

Frisklavet mad og god kaffe

Profil

Frisk og lækker mad på farten hos Roll n´ Eat

Pris
Hovedret

44 - 119

Menu

59 - 94

Åbningstider

Alle dage: Kl. 11:00 - 

Danmarks første Drive in med kebab, shawarma, durum - Lækkert og friskt alternativ for alle som er på farten. Roll n´ Eat er åbnet i Greve, Slagelse og Næstved, alle 3 ved motorvejen, som en nem mulighed når sulten melder sig og tiden er knap.

Her bages brød til pita og durum, som fyldes med kalvekød, kylling eller mikset og selvfølgelig masser af grønt - alt sammen af god kvalitet.

Man kan spise i restauranten, som er i 2 etager med både små og store borde, så der er god plads selvom man kommer mange samlet. Ønsker man at hente sin mad, kan man med fordel bestille online, så det er klar ved ankomst. Og så er der den populære Drive in, hvor man bestiller og betaler i første vindue, kører frem til parkeringen og få minutter senere, får maden leveret igennem bilruden.

Mangler bilen brændstof... eller El opladning, kan dette ske hos naboen, alt imens man nyder sin mad. 

En hurtig men rigtig god kop kaffe med frisk mælk til at tage med på vejen, så er Roll ´n Eat også stedet at gå ind. I Greve ligger OK tanken ved siden af indgangen til restauranten, så det er nemt og hurtigt at komme videre. Og ved den anden indgang kan man lade sin elbil og nyde kaffen indenfor i de hyggelige omgivelser i restauranten. 

Andre spisesteder