Hotel Røde-Kro
Restaurant

Hotel Røde-Kro

Vestergade 2 | 6230 Rødekro
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Social dining koncept

2.

Hyggelig betjening og god mad

3.

Komfortable værelser og selskabslokaler

Profil

Sønderjysk hotel med god restaurant, selskabslokaler og mødefaciliteter

Pris
Hovedret

175 - 195

Menu

375 - 495

Åbningstider
Mandag - søndag: kl. 17:00 - 21:00
Selskaber og catering: efter aftale
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Hotel Røde-Kro som ligger skønt placeret i midten af byen, kan dateres helt tilbage til 1649. Det er Hotel Røde-Kro der har givet navn til byen, der voksede op omkring kroen, nemlig Rødekro. Inde i restauranten er væggene prydet med de mange historier om stedet igennem tiderne. Hotellet byder på hjemlig hygge, med en atmosfære der vidner om, at stedet har en historisk sjæl, krydret med en ambitiøs bæredygtighedsprofil og medlem af Small Danish Hotels.

Hotel Røde-Kro Kro serverer bl.a. braiseret svinekæber på grov kartoffelmos, langtidsstegt oksefilet med sennepssky, pankopaneret kyllingerillette med urtemayo og lækre edamamedeller - alt sammen med fokus på den gode smag. Anretning og pris er sat efter, at der er plads til flere retter. Men der er også nogle populære klassikere i solid størrelse for dem, som bare har lyst til god wienerschnitzel eller kroens stjerneskud.

Hver aften kan man, udover menukortet, forkæle smagsløgene med Husets serveringer - udvalgt af kokken, som sammensætter enten 6 eller 10 serveringer og så er det bare at nyde aftenen og lade sig overraske.  

Godt øl er et must have på enhver god restaurant og her har Hotel Røde-kro samarbejde med Ærø bryggeri. Her brygges et bredt sortiment med bl.a. den friske pilsner, den gyldne IPA, rund og delikate Bock, kaffesort stout og Ale til både jul og påske. 

Kroen har 26 værelser, 3 suiter og en skøn gårdhave, med god plads mellem træerne og byens bygninger. Her kan man nyde sin eftermiddagskaffe i solen eller en stille drink.

Hotel Røde-kro har en stor flot sal og flere lokaler, som benyttes til bryllupper, andre fester, samt til konference. Til selskaberne tilbydes klassiske menuer samt et bredt udvalg som passer godt til en buffet. Se de mange muligheder for fester og kro-ophold på hjemmesiden.

Andre spisesteder