Røde-Kro

Røde-Kro

Vestergade 2 | 6230
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Sønderjysk Kro med god restaurant, selskabslokaler og mødefaciliteter

Pris
Frokost

98 - 218

Hovedret

128 - 248

Menu

248 - 398

Åbningstider

Mandag - lørdag: 11.30-21
Søndag:11.30-20.00

Hotel Røde-Kro som ligger skønt placeret i midten af byen, kan dateres helt tilbage til 1650. Det er Røde-Kro der har givet navn til byen, der voksede op omkring kroen, nemlig Rødekro. Inden i restauranten er væggene prydet med de mange historier om stedet igennem tiderne. Kroen byder på hjemmelig hygge, med en atmosfære der vidner om, at stedet har en historisk sjæl, selvom det løbende er blevet renoveret.

RødeKro Kro serverer klassisk kromad såsom Wienerschnitzel, fyldt Rødspætte, mørbrad sauté dijon eller en saftig oksefilet, alt sammen med fokus på den gode smag. Skulle valget falde på en steak af oksefilet, kunne forretten være en delikatesse som Kammuslinger.

Hver aften kan man, udover menukortet, forkæle smagsløgene med kroens Sæsonmenu, hvor man kan vælge helt op til 5 retter. Sæsonmenuen kan altid ses på kroens hjemmeside. 

Til frokost kan man bl.a. nyde en Rødekro platte, Stjerneskud, Pariserbøf samt Smørrebrød samt mange andre lækkerier på menukortet. Frokosten har også en menu, hvor der kan vælges op til 4 retter. 

Godt øl er et must have på enhver Kro og det har Rødekro Kro også. Her løber øl fra Gourmetbryggeriet igennem hanerne. Her er både pilsner, Classic og lidt tungere øl i blandt, så man kan sagtens få slukket tørsten.

Kroen har 26 værelser og en skøn gårdhave, med god plads mellem træerne og byens bygninger. Her kan man nyde sin eftermiddagskaffe i solen eller en stille drink.

Røde Kro har en stor flot sal og flere lokaler, som benyttes til bryllupper, andre fester, samt til konference. Til selskaberne tilbydes både den traditionelle og den klassiske menu, samt et bredt udvalg af retter til at sammensætte en buffet. Dertil kommer Røde Kros omfattende cateringvirksomhed, hvor der leveres mad ud af huset.  Se de mange muligheder for fester og kro-ophold på hjemmesiden.

Bestil bord på Røde-Kro

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Røde-Kro