Populær vegetarisk buffet og store bøffer
Åbningstider:  Hver dag 11 - 24
Priser: Hovedretter fra 99,- til 120,-

Riz Raz Steaks’n’Veggies i Store Kannikestræde er først og fremmest et bøfhus, men restauranten har også den populære buffet på menuen, som stedet nok oprindeligt er mest kendt for. Buffeten indeholder en lang række salater og sunde retter inspireret af alverdens køkkener. Man finder altid populære klassikere som hummus, tzatziki, falafel og lasagne på buffeten plus et skiftende udvalg af andre retter afhængig af sæsonernes udvalg.

Store bøffer fås naturligvis i adskillige varianter, også i damestørrelser. Udover bøf af okse er der lam, kalv kylling og tun at vælge imellem, og alle bøffer serveres på et spækbræt med kryddersmør efter eget valg.

Drikkevaremenuen indeholder et lille udvalg af italienske hvidvine, en fransk rosévin og et par kraftige, californiske rødvine. Desuden fås øl fra Nørrebro Bryghus på fad og flaske, økologisk juice, sodavand med refill, smoothies og en god håndfuld cocktails. Prisniveauet for såvel mad som drikkevarer er yderst fornuftigt.

Foran restauranten er der en række pladser udendørs, og hvis vejret er til det, kan man også sidde ude i den fantastiske gårdhave. Desuden er der siddepladser inde i restauranten, som er opdelt i forskellige rum, hvilket gør den velegnet til små og store selskaber.

Riz Raz’ buffet fås også som take away.

Riz Raz

Store Kannikestræde 19
1169 København K

Profil: Populær vegetarisk buffet og store bøffer

Åbningstider:
Hver dag 11 - 24

Priser:
Hovedretter fra 99,- til 120,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=12) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=12)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Riz Raz
Kompagnistræde 20, ,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Riz Raz

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: