Ristorante Roma
Restaurant

Ristorante Roma

Algade 80 C | 4760 Vordingborg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God klassisk italiensk

2.

Italienske pizze

3.

Hyggelig restaurant i hjertet af Vordingborg by

Profil

autentisk italiensk i Vordingborg

Pris
Hovedret

65 - 219

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 11-22
Mandag: lukket
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Siden 1980’erne hvor Nino kom til Danmark fra Sicilien, har han haft Ristorante Roma i Vordingborg og gør dermed den til byens første og ældste, ægte italienske restaurant. I 2018 har Nino givet stafetten videre til Carmela og Luigi Gatto, som allerede er kendte ansigter på Roma. Parret kommer fra Calabria-regionen, som ligger i det sydlige Italien og har 2 børn. Hele familien føler sig hjemme i Vordingborg og ser frem til at bespise alle som har lyst til det italienske køkken.

Hos Ristorante Roma  får man den gode smag fra Italien. Roma ligger midt på Vordingborgs hovedgade Algade, om sommeren og når vejret tilader det, er her udeservering, så man kan nyde sin mad, mens man følger med i byens liv. Restauranten er børnevenligt indrettet med hyggekrog til børnene med legetøj og tegnesager, samt en separat børnemenu.

Til frokost kan man vælge fra A la Carte kortet, som indeholder de kendte italienske klassikere, som et udvalg af antipasti til forret, et godt udvalg af forskellige pizzaer, lavet på italiensk vis med enkel og gode råvarer og sprød bund.

På menukortet finder man også en masse  klassiske og dejlige pastaretter, enkelte fiskeretter  og kødretter.   Mange af retterne, og selvfølgelig pizzaerne, findes som også som takeaway, der dog skal bestilles pr. telefon eller ved personligt fremmøde, da Roma ikke har hjemmeside eller online bestilling. Bordreservation er via telefon.

 

 

Andre spisesteder