Ristorante Mona Lisa
Restaurant

Ristorante Mona Lisa

Brandts Passage 9-11 | 5000 Odense
Casper
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk restaurant 

2.

Udeservering i Brandts Passage

3.

Lyst og elegant

Profil

Smag og god service i Odense

Pris
Hovedret

105 - 189

Menu

139 - 219

Åbningstider
Mandag-søndag: 11-22
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

I Brandts Passage lige midt i centrum af Odense ligger Ristorante Mona Lisa, som fungerer både som italiensk restaurant og café. Lokalerne, som gennemgik total renovering i november 2011, er lyse og flot indrettet med læderbænke, stole, borde med hvid dug og en flot kontrast til den rå, sandblæste mur. Hyggeligt og uhøjtideligt. Ved indgangen er der indrettet en ny bar, hvor man kan nyde sin formiddags-latte mens man læser dagens aviser.

Menukortet består italienske specialiteter, som alle er lavet med årstidens råvarer og med fokus på smagen. Det kunne feks være en salat, pasta eller pizza, som serveres til frokost  og aften. På aftenkortet er også antipasti og secondi (kødhovedretter). Man kan få forskellige børneretter, fx spaghetti alle bolognese eller en pizza i lille størrelse. Her er noget for hele familien.

Vinkortet er nøje udvalgt i samarbejde med gode vinimportører, og flere gange om året arrangerer Mona Lisa vinsmagning-arrangementer i samarbejde deres leverandører. Find mere info om de forskellige arrangementer på hjemmesiden.

Der serveres udendørs i Brandts Passage, hvor der er plads til ca. 50 gæster. Her kan man i godt vejr nyde det travle liv, som passerer forbi.

Mona Lisa tilbyder også take-away, så du kan nyde et godt veltilberedt måltid derhjemme, uden selv at skulle stå og røre i gryderne. Alt sammen til en meget rimelig pris.

Andre spisesteder

Bestil bord på Ristorante Mona Lisa

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ristorante Mona Lisa