Ristorante Mona Lisa

Smag og god service i Odense
Åbningstider:  Mandag-søndag: 11-22
Priser: Hovedretter fra 105,- til 189,-
Menuer fra 139,- til 219,-

I Brandts Passage lige midt i centrum af Odense ligger Ristorante Mona Lisa, som fungerer både som italiensk restaurant og café. Lokalerne, som gennemgik total renovering i november 2011, er lyse og flot indrettet med læderbænke, stole, borde med hvid dug og en flot kontrast til den rå, sandblæste mur. Hyggeligt og uhøjtideligt. Ved indgangen er der indrettet en ny bar, hvor man kan nyde sin formiddags-latte mens man læser dagens aviser.

Menukortet består italienske specialiteter, som alle er lavet med årstidens råvarer og med fokus på smagen. Det kunne feks være en salat, pasta eller pizza, som serveres til frokost  og aften. På aftenkortet er også antipasti og secondi (kødhovedretter). Man kan få forskellige børneretter, fx spaghetti alle bolognese eller en pizza i lille størrelse. Her er noget for hele familien.

Vinkortet er nøje udvalgt i samarbejde med gode vinimportører, og flere gange om året arrangerer Mona Lisa vinsmagning-arrangementer i samarbejde deres leverandører. Find mere info om de forskellige arrangementer på hjemmesiden.

Der serveres udendørs i Brandts Passage, hvor der er plads til ca. 50 gæster. Her kan man i godt vejr nyde det travle liv, som passerer forbi.

Mona Lisa tilbyder også take-away, så du kan nyde et godt veltilberedt måltid derhjemme, uden selv at skulle stå og røre i gryderne. Alt sammen til en meget rimelig pris.

Ristorante Mona Lisa

Brandts Passage 9-11
5000 Odense C

Profil: Smag og god service i Odense

Åbningstider:
Mandag-søndag: 11-22

Priser:
Hovedretter fra 105,- til 189,-
Menuer fra 139,- til 219,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15340) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15340)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Mona Lisa

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: