Ristorante l'Imperatore

Ristorante l'Imperatore

Olufsvej 2 | 2100
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Stemningsfuld italiensk restaurant på hyggelige Olufsvej

Pris
Hovedret

189 - 249

Åbningstider

Aften åbent fra 17:00 til 23:00 (køkken kl. 22:00)
Fredag og lørdag: lukker køkkenet først kl 23:00

MANDAG LUKKET

Frokost

Frokost åbent fra 12:00 til 15:00 (lukket mellem 15-17)

Ristorante l'Imperatore er en ny italiensk restaurant for enden af den lukkede Olufsvej på Østerbro.

Værtsparret er sicilianske Armando di Raffaele og hans danske kone Denise Dalsgaard, som efter et par år som restauratører i Italien nu har besluttet sig for at åbne en filial af deres italienske restaurant l'Imperatore i København.

Restauranten er oplagt til en romantisk aften. Der er tykke hvide duge, stearinlys og blomster på alle borde, mens væggene i restauranten er prydet af store vægmalerier fra gulv til loft. Et lille stykke Italien på Østerbro. På menukortet kan du dykke ned i italienske klassikere som spaghetti alle vongole (hjertemuslinger), ravioli med svampe og trøfler eller en sort risotto farvet med blæksprutteblæk. Hovedretterne byder på blandt andet grillet havbars, grillet lammekrone, oksemørbrad med svampesauce eller en stor grillet ribeye.

Alle grøntsager og frugter, der anvendes i restauranten, er økologiske.  

Der er naturligvis også et særligt fokus på vinene fra hjemlandet, og for den vininteresserede er der masser af lækre sager at gå på opdagelse i. Topbarolo, Brunelloer og meget andet fra det italienske vinland frister på vinkortet og hylderne i restauranten

Restauranten er også oplagt til en større familiemiddag med plads til alle. Til børnene er der en særlig børnemenu med spaghetti bolognese, fettuccine med smør og parmesan eller lasagne.

Der er også mulighed for at nyde middagen eller kaffen udenfor. Restauranten ligger på en lukket vej med beboelse, så der er fred og ro på trods af den centrale beliggenhed som sidegade til Østerbrogade.