Restaurant Rio Bravo

Restaurant Rio Bravo

Børsgade 86 | 1552
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Steakhouse og klassisk dansk mad serveret i hyggelig saloon-stil - køkkenet har åbent til kl. 4 om morgenen

Pris
Hovedret

164 - 258

Åbningstider

mandag-lørdag 11.30-05 hver dag (køkkenet lukker kl. 04)
søndag 17-05 (køkkenet lukker kl. 04)

Rio Bravo er en institution i det københavnske natteliv, og har ligget på den samme adresse på hjørnet af Stormgade og Vester Voldgade i en menneskealder. Den nuværende ejer driver stedet på fjerde årti, men det er ikke meget, som er blevet lavet om siden han overtog bedriften tilbage i 1979. For Rio Bravo har et koncept som holder i en grad, så der den dag i dag stadig er fuldt hus de fleste aftener.

Hvad kommer man så efter på Rio Bravo? Stegt flæsk ad libitum er en storsællert, men køkkenet byder også på andre favoritretter fra det danske køkken. Og så er der lige det med de store bøffer. Du kan få bøffer i adskillige afskygninger og er du rigtig sulten, så gå efter den 450 g store T Bone Steak skåret som de gør det i Staterne. 

Der kan også være andre grunde til at komme på Rio Bravo, ikke mindst det faktum at stedet har åbent når alt andet har lukket. Hver dag hele ugen holder køkkenet nemlig gang i pander og gryder helt frem til kl. 04.

Er man kendt har man en særligt god grund til at smutte forbi, for her kan man blive set sammen med ligesindede, som kommer på besøg når byens teatre og spillesteder lukker. Og det uden fare for papparazzier, der ligger på lur - hvad der sker på Rio Bravo bliver på Rio Bravo, er personalet indforståede omkring. Et personale hvoraf flere i øvrigt ligesom interiør og menukort har været med siden starten i de festlige firsere, så de kender deres stamgæster, kendte såvel som helt almindelige mennesker fra alle samfundslag.

Bestil bord på Restaurant Rio Bravo

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Rio Bravo