Rib House Roskilde
Restaurant

Rib House Roskilde

Djalmar Lunds Gård 8 | 4000 Roskilde
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Steakhouse 

2.

Salatbar

3.

Udeservering

Profil

Steak house i Roskilde med stor udeservering

Pris
Frokost

99 - 155

Hovedret

109 - 299

Åbningstider
Søndag - torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag - lørdag: 11:00 - 23:00
Det siger gæsterne
3.8

powered by

Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

I en stille baggård til Roskilde´s travle strøg ligger den dette hyggelige steak house med fritlæggende bjælker og loft til kip samt stor udeservering. 

Rib House er et moderne steakhouse, som specialiserer sig i saftige spareribs, burgere og store steaks, som er tilberedt på grill.

Menukortet rummer et stort udvalg af forskellige kødudskæringer fra både okse, svin og kalv, og der er også mulighed for en grillet laksesteak, hvis humøret er til fisk. På Rib House finder du en stor salatbar, som kan tilkøbes til hovedretten, ligesom der tilbydes mange forskellige tilberedninger af kartofler og et udvalg af saucer, som spænder fra bearnaisesauce til champignonsauce.

Der er ligeledes et fornuftigt udvalg af kraftige rødvine til de store steaks, og de fås tilmed til ganske rimelige priser.

Børnene vil glæde sig over muligheden for fri softice fra maskinen, som indtager en central plads i lokalet, hvorfra den frister med masser af toppings.

Man sidder komfortabelt på de sorte læderstole, og man kan forvente en god og smilende service fra det opmærksomme personale.

Frokostkortet byder på klassiske cafe-retter som clubsandwich, rejesalat, pariserbøf, selv om det også her er muligt at få en god steak.

Rib House har mange siddepladser og råder desuden over et stort og indbydende selskabslokale lige på den anden side af restauranten. Stedet er derfor et oplagt valg til den runde fødselsdag, konfirmationer og lignende. Kontakt restauranten for at høre nærmere.

Andre spisesteder