Restaurant Toldboden

Dansk restaurant med et moderne touch
Åbningstider:  Tirsdag-torsdag: 11.30 – 22.00
Fredag-lørdag: 11.30 – 23.00
Søndag: 11.30 – 22.00
Mandag: Lukket
Udvidet åbningstider ved selskab, møder eller konferencer
Priser:
Menuer fra 189,- til 249,-

Restaurant Toldboden ligger måske på Frederikssunds bedste adresse. Fra restaurantlokalerne og terrassen er der direkte udsigt til Frederikssunds havn. Lokalerne er indrettet enkelt, moderne og minimalistisk. Stedet drives af et ungt par Steffen og Cecilie, der både har grundig erfaring i restaurationsbranchen og på samme tid brænder for at skabe en dejlig familierestaurant, hvor der er plads til børnefamilier, selskaber, forretningsmiddage og romantiske aftener.

Maden er lavet af gode råvarer, da værtsparret både går op i at levere god kvalitet og lave alt fra bunden. De har bl.a. et samarbejde med Herslev Bryghus, Østergaards Frugtplantage og Hornbeer og støtter i vid udstræning lokale leverandører.

Frokostkortet byder på burger, sandwiches, salater, et `Toldbodfad` samt en dejlig smørrebrødsliste.

Aftenmenuen består af retter, der byder på sæsonens råvarer. Køkkenet er dansk/nordisk med frisk fisk, fjerkræ, svine- og oksekød på kortet. Når det gælder bøffer, tilbyder Toldboden grillede Rib-eyes, Oksefilet, Oksemørbrad og bøffernes konge, Côte du boeuf. Alt kød er nøje udvalgt udfra, at det skal være med saft og kraft. Bøfferne serveres med sauce bearnaise. I køkkenet er smagen i højsædet samt at alt tager sig lækkert ud på tallerkenen. Der er desuden et lille fint udvalg af desserter. Junior retter, er også af finde på kortet, og ellers fåes a la carte retterne i halve portioner til halv pris til børn under 12 år.

Selskaber og udeservering med havneudsigt

Ovenpå restauranten findes et lyst selskabslokale med plads til 48 personer, panoramaudsigt over havnen og egen terrasse. Terrassen er også et yndet mål for solhungrende gæster i årets varme måneder, hvor solen skinner på Toldbodens udendørs pladser dagen lang. Selskaber er meget velkomne og I bedes kontakte restauranten for yderligere aftale om tid og menuforslag.

Restaurant Toldboden

Færgevej 1A
3600 Frederikssund

Profil: Dansk restaurant med et moderne touch

Åbningstider:
Tirsdag-torsdag: 11.30 – 22.00
Fredag-lørdag: 11.30 – 23.00
Søndag: 11.30 – 22.00
Mandag: Lukket
Udvidet åbningstider ved selskab, møder eller konferencer

Frokost:
Frokost fra kl. 11:30 til 15:30

Priser:
Menuer fra 189,- til 249,-
Frokost fra 49,- til 89,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15807) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15807)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Toldboden

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Toldboden.

Skriv til Restaurant Toldboden

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: