Restaurant Royal Golf

Restaurant i Royal Golf Club i ørestaden
Åbningstider:  Hver dag: 10 - 22 (køkkenet til 21.30)

Ved selskaber kan der holdes åbent til kl. 05

Restaurant Royal ligger i Royal Golf Club i Ørestad. Beliggenheden er unik med et kæmpe naturområde og golfbanen lige udenfor restauranten, men samtidig er der ganske kort til centrum af København med bil eller metro fra golfcentrets nabo, Bella Center.

Restauranten er åben for alle, også dem uden golfkøller, men golfentusiaster vil nok have svært ved at holde sig fra banen, som er designet som en mesterskabsbane til store internationale turneringer.

Her serveres morgenmad til de morgenfriske, og til frokost kan man få burger, smørrebrød og lette retter. Om aftenen bydes der blandt andet på en dagens ret til 118 kr. samt innovative a la carte retter, som tager udgangspunkt i de danske sæsoner. Her bruges gode råvarer, og alt laves fra bunden af et dygtigt team af kokke.

Foran Restaurant Royal er en kæmpe terrasse lige ud til golfbanen, og fra restaurantens panoramavinduer kan man se grønt så langt, øjet rækker. Rammerne er perfekte til såvel en romantisk middag for to som til et selskab, en temafest eller et dagsmøde.

Restaurant Royal har også catering og tilbyder alle former for catering, fra den klassiske konfirmationsmenu til gourmetmiddagen til firmafesten eller en privat sammenkomst. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Restaurant Royal Golf

Center Boulevard 4
2300 København S

Profil: Restaurant i Royal Golf Club i ørestaden

Åbningstider:
Hver dag: 10 - 22 (køkkenet til 21.30)

Ved selskaber kan der holdes åbent til kl. 05

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15440) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15440)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

FineDining
Kastrup Strandpark 1

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Royal Golf

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Royal Golf.

Skriv til Restaurant Royal Golf

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: