Restaurant Oliveto
Restaurant

Restaurant Oliveto

Havnevej 7 | 2670 Greve
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Ved Mosede havn

2.

Middelhavs restaurant

3.

Flot terrasse

Profil

Romantisk restaurant med sydlandsk præg

Pris
Frokost

85 - 145

Hovedret

145 - 195

Menu

245 - 395

Åbningstider

Tirsdag – Lørdag: 17:00 –22:00
Køkkenet lukker kl. 21:30

Lukket søndag og mandag (kan bookes efter aftale)

Ved Mosede havn ligger denne romantiske perle af en restaurant. Indretningen er varm og elegant i lyse farver med farverige malerier på væggene, lys i stagerne og blanke glas, klar til at få skænket en af de skønne vine fra kortet. 

Frokosten er dejlig enkel med gode klassikere som Pariserbøf, Stjerneskud, burger og salater. Er man til lidt delemad, kan tapasbrættet anbefales med hjemmelavede lækkerier.

Aftenen kan med fordel starte med en aperitif i form af et glas bobler, en Bellini, som på Harry´s bar i Venedig eller huset GT og en snack til. 

Forretten er en tapasanretning baseret på hjemmelavede Middelhavsspecialiteter, som deles ved bordet. Til hovedret kan man f.eks nyde dagens fangst, fugl eller husets signatursteak af Black Angus Ribeye. Men nu hvor Oliveto er så tæt på stranden, er det også værd at kigge på Strandmenuer så som Steakburger af kalvefilet og frisk pasta. 

Huset byder på mange fristelser fra køkkenet og vinskabet, så kom ned og oplev dejlig mad, serveret af nærværende og hurtig betjening hele ugen til frokost og aften.

 

 

Andre spisesteder