Restaurant & Café Mina

Café og restaurant i Slotsarkaderne i Hillerød
Åbningstider:  Alle dage:
10:00-20:00

Restaurant & Café Mina ligger i Slotsarkaderne i Hillerød. Caféen har mange siddeplader, da den fortsætter en etage mere. Der er også et par borde ude på gangen med udsigt over arkaderne og det vibrerende shoppe-liv. Caféen er indrettet med moderne mørke møbler og farvede fotografier på væggene Mina er en klassisk dansk café med traditionelle café-retter. På menuen er der sandwich med forskelligt fyld: Laks, kylling, tunmousse, mexicansk - og club sandwich. Burgerne fås også i forskellige variationer, der er nachos, salater og lette anretninger - herunder en tapastallerken, stjerneskud og pariserbøf. Er man forbi for at nyde et større målstid er der også et lille udsnit med a la carte retter: Plankebøf, englesk bøf, ovnbagt laks og kyllingebryst.

Der er desuden en god brunch buffet med lune og kolde retter - den serveres primært fra 10-15 og en frokost buffet, hvor nogle af de samme salataer se ellers er det udskiftet med mere klassiske danske frokostretter.

På caféen er der en god service og nogle søde tjenere.

Restaurant & Café Mina

Slotsarkaderne 112
3400 Hillerød

Profil: Café og restaurant i Slotsarkaderne i Hillerød

Åbningstider:
Alle dage:
10:00-20:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15797) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15797)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant & Café Mina

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: