Restaurant Mør
Restaurant

Restaurant Mør

Skelbækgade 3A | 1717 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stilfuld restaurant

2.

Cocktailbar med lounge

3.

Scandic hotel ved Kødbyen

Profil

Restaurant og cocktailbar i Skelbækgade

Pris
Hovedret

155 - 335

Åbningstider
Alle dage: 17:30 - 22:00
Frokost

alle dage: 12:00 - 15:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Spiseliv logo
3.5

Spiseliv Rating 3.5

På Skelbækgade ligger denne oase af en restaurant og cocktailbar med fokus på det nære miljø og kvalitetsråvarer, primært danske. Restauranten er flot indrettet med komfortable møbler, varme farver og det store åbne køkken, hvor der grilles, ryges og bages. Udover det flotte interiør, er personalet nærværende og fagligt dygtige, så om man ønsker at passe sig selv og sin avis eller vil vide mere om det der serveres, er op til den enkelte - alle er velkommen.

Restaurant Mør står klar alle dage, frokost og aften, med velsmagende retter baseret på de bedste råvarer. Laksen kommer fra Færøerne, Oksetartar fra Dansk Anguskvæg og Oksefilet´en kommer fra Freygaard, som opdrætter nordisk græsfodret kvæg. Fisken er fanget i Kattegat og leveres af Strandby Fisk indenfor 24 timer. Alle leverandører har fokus på dyrevelfærd og spisekvalitet. Menukortet har også vegetariske retter, heriblandt bålgrillet selleri, med alt hvad der hører sig til en fuldendt hovedret.

Hver dag bager køkkenet det lækreste brød, baseret på Køkkenchef Thomas´s egen surdej og det sætter gang i appetiten hos gæsterne.

Cocktailbaren byder på dejlige cocktails, som røres, shakes og hældes i flotte glas og serveres elegant på bardisken. Bartenderne er i topklassen og går op i at tilfredsstille og udfordre smagsløgene. Og for dem som bare gerne vil have en god øl eller et godt glas vin, er her rigeligt at byde på.

 

Andre spisesteder